Odlicno si uradio
Odlicno si uradio
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Stvarno svaka cast!
Nego - nesto mi je poznat sat, posto slican ima jedan moj drugar. Da nije u nemu 7t32?
No time to lose
Vladane odličan posao ! Kada bih rekao da mi se sat ne sviđa, slagao bih .
Eh, a ja sam ga video samo u polutami
Sada posle kozmetičkog tretmana izgleda k'o pravi nindža
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Odlican sat bas mi se svidja, a tretman je odlicno odradjen
Hteo bih da vam predstavim Breitling Navitimer Jupiter Pilot, ref. no. A59028 u pređašnjem stanju:
Šta god da se desilo satu nije bilo prijatno... Sat je kupljen u stanju na slikama.
Sat sam odneo kod časovničara Bojovića na "veštačenje", pošto dijagnostika nije primeren izraz za sat u ovom stanju. Od oštećenja - staklo, pokrivljene kazaljke, oštećen cifer, fali sekundara, mehanizam van funkcije(očigledno zbog prodora vode/vlage, kućište izgrebano, bezel izgreban, poklopac sa dubokim brazdama...
Bilo je teško početi, svašta nije bilo kako treba. Mehanizam u ovom Brajtlingu je Cal. 59 - ili Citizen/Miyota C3510 sa datumom na 4 sata. Rezervni mehanizam sam uspeo da pronađem u Sector ADV5500
Zamenski cifer sam našao na eBay, prodavac iz Nemačke...
Sa dodatnom opremom sam otišao ponovo kod časovničara Bojovića i rezultat je sledeći:
Sekundara nije originalna ali mi se ova koju je pronašao majstor Bojović dopada više
Uskoro više detalja u "Kompletni opisi satova"
Poslednja ispravka: RUS (26.1.2013. u 11:38)
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Svaka cast
Stvarno mi se svidja kako si to uradio i naravno krajnji rezultat
Svi komplimeti idu majstor Bojovicu!
Ja sam u ovom slucaju bio samo dobavljac rezervnih delova
Rus_PA:98578 kaže:
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Bojovicu svaka cast kna izuzetnom radu, ali ni ti nisi uradio malu stvar.
Trebalo je prvo nabaviti sat, pa doci na ideju, izganjati delove...
Bookmarks sajtovi