Kako se polira kamenje? Može li neki tutorial?
Kako se polira kamenje? Može li neki tutorial?
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Obozavam ove prije/poslije slike. Izgleda super.
Hvala . Moze to i bolje...
Tast ima Seiko 5 koji je u ocajnom stanju pa cu pokusati i njega da uradim jer hoce da ga pokloni unuku . Ali ce morati kod casovnicara na kompletno rasklapanje pa cu ga polirati rasklopljenog.
Zare
Lep posao
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Seiko 7005-8062.
Star 41 godinu, očev sat koji je dobio po diplomiranju na Građevinskom fakultetu od svojih roditelja.
Ovo je po vađenju iz fioke posle 15+ godina
I nova mladost.
Inače sam se upecao na Seiko 5 mamac, tako da sam od časovničara koji je sredio ovaj sat odmah uzeo još 2 petice, a u planu je još nekoliko.
Fantazija! Ali ti ga je i stari dobro sacuvao, 'alal mu vjera! Osim stakla, bas je zadrzao sjaj!
Он сказал: "Поехали!"
Bas lep sat i super si ga sredio. Verujem da ces uzivati u nosenju...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala, ovih par dana zaista uživam. Jedino što mi malo smeta je fosfor na kazaljkama koji nije ravnomeran već ima nijanse. Da li to može da se sredi nekako?
Poslednja ispravka: loco (6.10.2015. u 19:50) Razlog: pravopis
Loco čestitke na sređivanju Seika. Odličan primerak a još ima i priču. Što se svetlećeg premaza tiče, bolje ništa ne diraj. Sasvim je lepo očuvan, uzevši u obzir starost. Može se taj premaz na kazaljkama zameniti ali gotovo sigurno neće biti iste boje kao onaj na brojčaniku pa će još više da ti bode oči. U tvom slučaju u pitanju je samo blaga patina, bitno je da se ne ljušti, nije primio vlagu i sl.
Bookmarks sajtovi