Evo kako je moj Okean servisiran od KIRE.... Bitola
Evo kako je moj Okean servisiran od KIRE.... Bitola
Poslednja ispravka: bt321 (15.5.2017. u 15:05)
Да оживим ову тему мало... Старац Сеико 5 Фочо од 100-тину љета, изударан као они кликери шећерци који су настајали од бистрих стакленаца:
А од данас је ово он:
Комплетно је сервисиран код Костића, + замењено је стакло, + замењене казаљке, + замењен онај точак за дане јербо је стари имао излизана нека од слова... Цех - 4000 динџи.
Pozdrav svima ja sam časovničar poliram satove izmedju ostalog postavicu par slika da vidite moj rad koji takodje mozete pratiti na instagramu Duško Radmilo Monte Kristo. Satovi da bi se polirali moraju biti od celog cistog materijala kao sto su čelik, zlato srebro.. nikako pozlate i bilo kakve prevlake..
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Duško
Nema potrebe da isti post postavljaš u različitim temama.
Dakle,ovaj sam ostavio-onaj je obrisan.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Poslednja ispravka: Stepa (1.2.2019. u 14:41)
Bez obzira na konkretan model mehanički satovi se servisiraju na 4-5 godina
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ja bih svakako predložio da ga pogleda časovničar. Na mnogim satovima se to zapravo vidi, jer kada se otvori kućište, sa unutrašnje strane poklopca se može nalaziti urezano vreme servisa ili nalepnica sa istim podacima.
Inače, sve pohvale za sat koji baš lepo izgleda, a nadam se da će otac biti zadovoljan i da će ga dugo služiti.
Poslednja ispravka: Neša (16.5.2019. u 1:17)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pa receno mi je da je servisiran pre godinu dana, pa kao miran je jos 3-4 godine, medjutim nasao sam negde da se brze 'trosi' (38800bph), u odnosu na satove sa manjom frekvencom.
Hvala neso, I ja se nadam. Za 160€ kolko sam ga platio nije mi zao ni da ga servisiram opet odmah ako treba.
Bookmarks sajtovi