Bajker,pa ti postaješ majstor
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jednom ovakvom sam dosao glave kao klinac i ne zalim
Nije bas servis, pre je mala kozmeticka dorada na kutiji posto mi izvorna varijanta nikako nije odgovarala a bilo i sitnih ostecenja. Umesto smirglanja i poliranja bilo je malo deniklovanja, peskarenja pa ponovnog niklovanja u mat varijanti. Meni sada prihvatljivije posto do izrazaja dosao cifer.
Poljot stoper pre i nakon tretmana. Kada je zavrsen vidim da bih promenio granulaciju peska ili udaljenje mlaznice ali verovalo se na rec. Za sada ostaje ovakav...
Sofronije jako lep sat
Lepo mu "stoji" novi "izgled"!
Sofronije,čestitke od mene.
Ovako bolje izgleda.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sofronije lepo sređen Poljot .
Hvala ljudovi Ma, znate i sami da uvek nesto moze i malo bolje a to "nesto" u pravilu bude ono sto nisi uradio sam. A ko sve da ima i omoguci sebi. Kada je vec kada za zastitu bila aktivirana, bucnuo ja jos jednu kutiju koja mi bila jos rogobatnija. Nisam to kacio da ne zatrpavam forum svakom svojom sitnicom mada se i kolekcijica povecala pa se uz ruse uglavise jos neki, onako globalno
Inace sam bas danas prekrsio nekakvo svoje opredeljenje da me ne interesuju oni "na stuju", pa sam zahvaljujuci misljenjima na forumu i ja priveo jedan EF503-1B. Priznajem da je onako pa lep iako ga ne cujem da kucka pa nemogu da obradujem bakija
Eh, izvinjavam se shmizli za ovo "ljudovi" iz posta, sada sam tek video i postove ispod.
SRI
Bookmarks sajtovi