Pozdrav dragi ljubitelji satova,
ovo je moj prvi post iako vec dugo posmatram i citam mnogobrojne odlicne tekstove na ovom sajtu. Ne volim da pisem kad ne moram zato me do sada nije bilo na forumu
E sad da predjem na stvar, na letovanju sam pre par godina naleteo na meni nepoznat sat, "made in china", ali je bio jednostavno prelep i jako povoljan sto mi je bio dovoljan razlog za kupovinu, slucajno sam sa njim usao u vodu i zaronio na par metara bez razmisljanja da ce stradati sto se naravno i desilo. Dugmici, osovina za podesavanje vremena i displeji su stradali, fascinantno je da i dalje nakon par godina radi, ali naravno ne mogu nista da podesim niti da lepo vidim displeje. Verovatno mu je potrebno menjanje celog dela sa displejima.
E sad zamolio bih vas da ako prepoznate koji je model kopiran (ako je uopste i kopiran da napisete
Pored toga bih zamolio ljude koji se bave servisiranjem da mi jave da li postoji mogucnost da se nabave displeji ili ceo mehanizam, od oznaka
na satu stoji Y2676, a napred i nazad su natpisi VG Vegars (ili Vegans)
unutra na ploci za elektronski deo koja je ispravna stoji MB023
analogni deo je takodje ispravan ali mu treba osovina za podesavanje
na njemu pise S.EPSON AL21E (Time Module (H.K.) Ltd. )
Nisam uspeo da dodjem do displeja da bih video koje su im oznake, nema alat ni znanja za dalje.
Zivim u Bgu tako da ako ima neki casovnicar ovde koji bi mogao da pogleda bio bih jako zahvalan.
Bookmarks sajtovi