Moraćeš da postaviš mnogo kvalitetniju sliku veće rezolucije jer sve što se vidi je da je reč o okruglom satu sa belim brojčanikom
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Potpisujem!Nemoj se ljutiti ali fotografija je katastrofalna, skoro da ne mogu ni razaznati da li je ovo uopste sat!Evo detaljnog uputstva kako slikati satove, niko ne trazi da slikas na crnoj granitnoj ploci ali koristi stativ/stalak!
Kako slikate satove?
ja kazem da je neki sa CITIZEN mehanizmom. sta vi mislite?
Q&Q chrono, pozlata, automatic navijac. Koristi Renata baterije u saradnji sa Eco drive coaxial. Vrednost nepoznata. Pozz
Pozdrav Nikola i dobrodošao.
Da bi mogli da ti pomognemo oko tvog problema, moraćeš da postaviš daleko kvalitetnije slike sata i to bi bilo poželjno da uslikaš i prednju i zadnju stranu sata. U suprotnom, sumnjam da ćeš dobiti zadovoljavajući odgovor.
Za procenu vrednosti sata postoji posebna tema na forumu i takva pitanja je dozvoljeno postavljati samo tamo pa bih te zamolio da drugi deo tvog pitanja postaviš u toj temi.
Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
A novi clan!?Nisam primjetio po postovima, sorry onda, dobrodosao, nadam se da ce iskusni forumasi uspjeti da pomognu u vrijednosti sata!
Hvala!!! Slika je loša, jer je slikano telefonom... Ovaj sat mi je prava nepoznanica, dobio sam ga na poklon. Interesanto je to da nigde na vidljivom mestu ne piše ko je proizvođač, nemam nekog naročitog iskustva sa satovima tako da je ovo prvi put da nalećem na tako nešto!
Mene dosta podseća na Seiko Great Age.
Evo, saznao sam konačno nešto korisno... Sat je rađen po narudžbini mog dragog rođaka u IWC-u. Nisam uspeo da popamtim sve detalje o mehanizmu, ali ako ih se prisetim recicu vam
Bookmarks sajtovi