Da li neko zna da li postoji neko ko redi Omege u Novom Sadu. Trebalo bi mi generano sređivanje Geneve automatik ( ni mehanizam i poliranje). Dobio sam sat pa bi da ga sredim.
Hvala
Da li neko zna da li postoji neko ko redi Omege u Novom Sadu. Trebalo bi mi generano sređivanje Geneve automatik ( ni mehanizam i poliranje). Dobio sam sat pa bi da ga sredim.
Hvala
Najbolje je da pitas @nikolu0406, on je skoro sredjivao svoju Omegu i prezadovoljan je majstorom. Mislim da je rekao da se zove Simovic i nalazi se u Novom Sadu. Javi ce i on kad bude procitao tvoju temu. Predlazem da ostavi kontakt u ovoj temi, bice korisno i ostalim clanovima.
Evo nadjoh link sa slikama kako je @nikola0406 sredio svoju Omegu: http://www.svetsatova.com/forum/show...utomatic/page4
Srecno!
Damir Simović (lokal mu je tačno preko puta limanske pijace) ili Sale Popov (kontakt pogledaj u "Servisi")!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala. Nadam se da ce se javiti jer mi njegov sat izgleda ekstra sredjen.
Javice se Sve ti je dragon rekao. Odes kod bilo kog od njih dvojice i kazes sta zelis. A poliranje kod Simovica, jer covek radi fantasticno. Pitaj sta te interesuje, pozz
Hvala još jednom na brzim odgovorima
Narode,kad smo kod poliranja,to u principu moze i uradi sam varijanta,ali samo ako je u pitanji Plexi,a ne staklo.Ja sam to licno uradio na mojoj Omegi geneve,i na Iwc-u,i ispalo je fantasticno,bukvalno kao novo.Mogao bih,cim nadjem vremena,a i neki sat kome je poliranje potrebno da otvorim temu i slikovito vam sve pokazem.
Poslednja ispravka: viper (9.12.2010. u 2:40)
Ja pricam o poliranju sata a ne stakla, staklo sam poliram Pozz
Kako se zove Simovićeva radnja da ne tražim bez veze a ako ne znate ime da li je lako uočljiva?
Zove se Casovnicar Simovic. Vidi preko puta limanske pijace, mali lokal u zgradi. Znaci duz te zgrade ima par lokala, obucar i sta ti ja znaj sta jos e i on. Na vratima ima plavu resetku,ako se dobro secam boje a idem svaki dan tamo, debil. Ma ne mozes promasiti, znaci preko puta Limanske pijace zgrada izmedju idea i univera. Pozz
Bookmarks sajtovi