imam neptun kuciste
na originalnom mi je otisao navoj za kljucic pa sam nasao neptun,ne znam koji je mehanizam sat je kod casovnicara a i da je kod mene ne bih znao kako da proverim koji je mehanizam
imam neptun kuciste
na originalnom mi je otisao navoj za kljucic pa sam nasao neptun,ne znam koji je mehanizam sat je kod casovnicara a i da je kod mene ne bih znao kako da proverim koji je mehanizam
Pogledaj ako te zanima, u ovoj temi imas skoro sve o amfibiji.
Istorija Vostok satova - Amfibija i Komandirski
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
upravo sam pogledao rekao bih da je taj 2416
da se i ja umešam,problem može da stvara ključ,radi dužine....
LEMI
Imam problem sa resetovanjem hronografa na mehanizmu Miyota OS20,konkretno sat je Royal London 4601C3B . Naime,prateci manual sa neta,i klip sam youtuba,a i sam znam kako se resetuje,mogu samo da pomerim sekundaru,dok onaj levi hronograf,koji meri do 60 minuta,stoji na 10-tom minutu ? Procitao sam,da je potrebno zameniti bateriju,kada dodje do takve pojave ? Molim za pomoc ? Hvala unapred svima !
Zdravo, kupio sam Emporio Armani sat, datum mu je dvodijelni i pokazuje do broja 39. Moze li mi ko objasniti da li je to u redu, s'obzirom da mi u radnji tvrde da tako treba! Hvala
U redu je.
Samo treba da 30/31 promenis rucno na prvi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravo,imam Festinu depose 6565 i jedan problem.Naime kada je u kutiji radi normalno ali kada je stavim na ruku stane posle 10-15 min.Kada je vratim u kutiju posle nekoliko min.ponovo radi.Da li neko zna u cemu moze da bude problem.Hvala
Alek12
Najverovatnije problem je u nekom kontaktu vezanom za napajanje strujom.
Problem može biti i u mehaničkom delu mehanizma.
Preciznu dijagnostiku može dati jedino časovničar nakon otvaranja sata.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Postovanje svima.
Imam pitanje za vas majstore i generalno one upucenije i iskusnije od mene.
Ista prica- nasledstvo, taj longines. Sta ciniti? Gde ciniti?
Dakle...
Dobardan, usao sam u vasu casovnicarsku radionicu. zeleo bih da sredim ovaj sat, za pocetak da ga stavim u originalno longinesovo kuciste.
Da li je to moguce?
Bookmarks sajtovi