zare, to ti i je najbolje.....
zare, to ti i je najbolje.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ipak smo sve razjasnili. Znaci kazaljka je u "raskoraku".
Skidanje i vracanje kazaljke je sitan zahvat za casovnicara koji ima i potreban alat i potrebno iskustvo u takvim stvarima.
... I volje, da ne postavlja pitanja u smislu, " a zasto vas to smeta?" i vrti ocima...
Pokvariste mi planove. Taman sam mislio malo da rasturam .
A hebiga ti rasturi. Ali uzmi u obzir da se moze desiti da pokvaris. Trebas se unapred pomiriti sa time.
Trebala bi ti alatka za skidanje kazaljke. Citam, neki koriste grickalicu za nokte (samo sa time se lako moze i precvikati kazaljka)
A treba ti i alat za "nabijanje" kazaljke na osovinu. Opet sam citao da neki to obave sa tupom cackalicom (a sta ako sklizne?)
Dok ne probas neces znati da li umes
Posedujem Seiko 5 sa oznakom 6119-7108, i nemam pojma kako se podesava oznaka za dan. Datum se steluje pritiskom krunice na unutra, al za dan nemam pojma. Oznaka za dan je inace dvostruka, na engleskom i sa rimskim brojevima. Trenutno se vrte brojevi, kako namestiti na engleski. Trenutno ga podesavam tako sto vrtim kazaljke dok ne dodje na tacan dan. A i tada stoji na rimskim brojevima. Verovatno postoji neki laksi i brzi nacim. Molim pomozite, unapred hvala!
Kad stisnes da prebacis datum gurni kljuc jos jedno koleno i prebaci se dan u nedelji.
Probao, nema jos jednog kolena.
a kad izvlačiš krunicu? kolko ih ima?
Neznam kako bih ti objasnio pogledaj ovde negde oko 2.0
Bookmarks sajtovi