Hvala na savetu, malo cu se raspitati , pa onda odluciti...
Hvala na savetu, malo cu se raspitati , pa onda odluciti...
imam rucni sat raketa, koji mi otac poklonio, sat je ispravan,radi, samo pored kraja na brojcaniku promenio boju,kao prljavo izgleda, sta da radim, dali se to mozete sanirati? dali moze zamena brojcanika
Kupio sam iz Indije Fortis sa mehanizmom od 17 rubina koji nije potpisam (pise na njemu Swiss made). Navijac je i radi potpuno tacno kad ga ostavim a kad ga nosim zakasni mi 5 min na 24 sata. Primetio sam da radi tacno neko vreme a onda zakasni odjednom, kao da stane ali ga nisam video da stoji. Kad ga podesim i ostavim u fioci danima radi potpuno tacno. U cemu moze biti problem?
Hvala unapred
igorkarbus
Možda je neko od ležišta osovinice potršeno,možda je problem sa montiranjem kazaljki,zaprljan mehanizam...
Ono što je sigurno je da odgovor možeš samo dobiti od majstora koji pregleda sat (što,ujedno i savetujem)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
pozdrav svima! kupio sam Nauticu a16550, polovnu, sa polomljenim kljucem. gde to mogu da kupim? kad bih je nasao, zamenio bih sam. To je Miyota mehanizam.
Onaj ko može, taj i čini.
Onaj ko ne može, taj podučava.
Onaj ko ne može ni raditi niti podučavati, on postaje savetnik...
Onaj ko ne može ništa od svega toga, postaje Sudija.
Pozdrav potrebna mi je pomoc za drugara. Da li negde moze da se kupi bezel za Casio Edefice EF-539D-1AV? I koliko bi kostao?
..to jedino mozes pitati generalnog uvoznika Casio satova.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Aha. Hvala na odgovoru. Ko je generalni uvoznik?
..generalni uvoznik je jedna grupa, ali najprije kontaktiraj " Bomar", mozes i mailom ako u tvom gradu nemas Bomarovu prodavnicu.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala!
Bookmarks sajtovi