Ja nikada nisam video da se ti bazeli (a ni umetci bazela) prodaju kao rezervni delovi.
Pored Bomara raspitaj se i kod-
S&L d.o.o.
Beograd
Tošin bunar 268
Tel.: +381 11 6555630
Ja nikada nisam video da se ti bazeli (a ni umetci bazela) prodaju kao rezervni delovi.
Pored Bomara raspitaj se i kod-
S&L d.o.o.
Beograd
Tošin bunar 268
Tel.: +381 11 6555630
ZAJEDNO SMO SKUPA!
zdravo..kupio sat raketa ,sat radi tacno i precizno i prelepo izgleda...e sad ima jednu manu a to je kada se promucka malo unutra nesto zvecka...kao da se ceo mehanizam unutra mrda...e sad ako moze neko da mi kaze sta bi moglo da je naopako unutra i kako da se resi problem i koliko bi to moglo da kosta...u pitanju je lepo ocuvana raketa 363,mehanizam je 2614.H..
Hvala i pozdrav
Možemo da nagađamo šta nije učvršćeno kako treba ali sigurno je da ćeš sat morati da odneseš do časovničara i sigurno je da intervencija neće puno koštati.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jedan Kienzle zenski navijac radi pa stane radi pa stane kad ga navijete. U uspravnom polozaju dosta uze radi i manje staje, a polozen staje cesce.
Sta bi mogao da bude problem
Najverovatnije mu je potrebno ciscenje, servis.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav svima,
Imam jedan prilično star sat za sredjivanje (saljem sliku sata). Osim čišćenja, trebalo bi da se obnovi sam metal jer je poprilično iskrzan i oguljen, pa me zanima da li se takve stvari rade? Neki tečni premaz, pa poliranje... otkud znam Trebalo bi da ga tako sredjenog prosledim na poklon za uspomenu, pa me zanima može li se doterati deka da liči na momka Hvala unapred svima
Drago mi je da si se odlučila srediti tako star sat.
Kućište se može doterati, do koje mere reći će ti časovničar. Kućište je od mesinga koji je hromiran ili niklovan. Treba skinuti sloj hroma, pripremiti kućište i onda naneti novi sloj hroma. To časovničari, koliko mi je poznato, ne rade ali neki od njih sarađuju sa firmom koja to radi (zaboravih ime firme). Odnesi sat kod ovog časovničara :Servis i popravka satova, zamena kaiševa, poliranje stakla, zamena baterija
Kupio sam sinu za rođendan Festinu 16874/4 (slika dole) sat je nov i neraspakovan, kad sam ga pogledao primjetio sam da sekundara stoji u mjestu a da sat normalno radi, tj. satna i minutna kazaljka broje vrijeme.
Da li to tako treba ili je neki kvar u pitanju. Hronograf radi normalno i kad ga aktiviram tada sekundara odbrojava sekunde. Pozdrav!
..kolega mislim da je sve u redu....verovatno je velika sekundara za chrono a levi subdial za tekuce vreme....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi