Tako je.
sent from my LV using Gucci
Tako je.
sent from my LV using Gucci
Petre poklonicu ti jedan da se smiris
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Može Rale samo budi malo uporan kad zoveš, ne gledam mob dok radim, ne izbegavam ćepi
Sad ste vi na redu
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Važi, stižemo
imam jedan kvarc na servisu, zamena baterije, stavio renatu, sat ne radi tačno, sad ne znam da li žuri ili kasni ali dnevno su sati u pitanju
to je rojal london, nema rubine, znači neka mijota no jewels, ne znam u čemu je stvar, sem možda u bateriji ali ne kupuje mi se druga jer je specifična i nemam ih gde ako i druga ne radi
Svaka diskusija o modnim satovima je zabranjena.
Zabranjena je diskusija o replikama u pozitivnom smislu. O modnim satovima moze da se diskutuje.
ti si neki vragolan hehe
modni satovi su ok, ne razumeju se svi u satove, pa da kupuju mehaniku i sta vec, a modni satovi mogu da budu i daleko jeftiniji, jedan od pedeset ili sto se razume u satove, to smo mi ovde
je l ima neko resenje problema, to mi je od prijatelja, poklon mu je, pa bih da mu sredim to valjano
Da ne ostanem dužan, sad mi Mako radi. Objašnjenje iz servisa - Ništa mu nije, stavili smo ga na navijač i odmah je radio, jeste li sigurni da nije radio, jeste li ga nosili, ima li on kaiš? Taj sat treba da se nosi... I tako
Bookmarks sajtovi