baci to druze...
baci to druze...
Zašto?
somy mislim da je odgovor pomalo neprimeren, uz dužno poštovanje
drugar nam se obratio za pomoć, i na kraju nas sve obavestio šta se desilo, što je u duhu forumaške komunikacije i to ne potrebuje baš ovakav odgovor
ja znam da si u ovoj temi dugo aktivan i da si davao odlične dijagnoze, zato sam se malo začudio iskreno
Pozdrav svim članovima foruma
Ovako, drug i ja smo planirali da se preko raspusta malo upoznamo sa radom satova i da napravimo neku malu kolekciju od par custom-made satova (trenutnan budžet nam je oko 2000 evra) pa nas zanima šta nam je potrebno za početak i odakle možemo nabaviti kvalitetne mehanizme i ostalu opremu, da li se neko kod nas bavi takvom prodajom ili bi bolje bilo da naručimo opremu iz inostranstva?
Hvala unapred.
Pozdrav svima.
Imam problem sa satom Sector Ocean Master (Swiss verzija). U pitanju je hronograf. Sve radi normalno, ali kada zelim da resetujem hronograf, kazaljkica koja pokazuje desetinke ne vraca se u nulu, tako da svaki put moram da odvrcem krunicu i ponovo kalibrisem kazaljkicu. Zanimljivo da se desava samo prvi put kada koristim, dakle ako nakon prvog merenja pocnem ponovo da merim, nikakav problem. Ali ako ga ne koristim neko vreme, prvi put ce se uvek to desiti. Zna li neko sta moze da bude uzrok tome?
Poslednja ispravka: VLADAN P (28.12.2016. u 15:43)
nije ovo bio odgovor zlonameran vec malo zargonski,jer sam ja po prirodi saljivdzija pa znam tako ponekad da se zezam ,ovako i slicno... uvek sam za saradnju kad su satovi u pitanju i spremen sam da dam koji savet sto se tice ove teme...
Poštovani ljubitelji časovnika, može li mi neko ukazati gde mogu nabaviti ključ za Rondu 5030D, polovan bi bio poželjan?
pozzz za sve ljubitelje časovnika
Jesi trazio kod casovnicara?
jesam ali niŠta
mislim da ces to tesko naci kod casovnicara klasicnog tipa,jedino ako neko u tvom gradu ima od casovnicara koji malo bolje prati trendove i nabavlja delove brendiranih satova.Pokusaj sa Beogradom ili na kraj krajeva poruci ceo mehanizam koji mislim da kosta negde oko 35 eura pa ga cuvaj za delove...Razmotri i tu opciju...
Bookmarks sajtovi