sat mi je kod Dekija Todorovića ali nema taj ključ. Našao sam nešto preko nekih sajtova samo da vidim još koliko će koštati poštarina iz inostranstav
sat mi je kod Dekija Todorovića ali nema taj ključ. Našao sam nešto preko nekih sajtova samo da vidim još koliko će koštati poštarina iz inostranstav
Znam Dekija,ok je majstor,samo kazem ti da je tesko da se pronadju delovi nekih satova. Sa kog sajta narucujes?
Nisam nikada naručivao delove za časovnike, jesa neke druge stvari ali to nisam. Našao sam enkiu Americi ''esslinger'' kod njih ima samo ključ
da,znam taj sajt pa htedoh da ti ga preporucim. jesi porucio?
nisam, neznam kako, kako se plaća
pa moras da imas karticu sa kojoj se placa preko neta. ja sam koristio karticu za placanje i kupovinu preko int.UNIKREDIT BANKE. pogledaj malo na sajtu pa ces da vidis kako se kupuje
imam karticu Telenor banke ''debitnu- mastercard'' sa kojom sam kupovao nekad preko Aliexpresa ali neznam da li ovde može. Pogledao sam i poštarine mi se uopšte ne sviđaju.
Razmišljam o nekom Solar Orientu. Model je JDM. Zanima me kakvi su solarni po pouzdanosti i mogu li da očekujem neki problem i koji? Tipa ako mu crkne baterija da li moze da se nađe?
RN3 Pro via TT
:-) kupio sam pa šta bude. Baš mi se dopao i morao sam.
RN3 Pro via TT
Bookmarks sajtovi