Hvala na odgovoru, ako je replika nekog chopard modela da li ima neku vrednost?
o replikama se ne diskutuje na forumu..a sto se mene tice one su totalno bezvredne.
ko drugome jamu kopa sam u nju pada
Pozdrav,imam jedan problem sa dzepnim satom marke hebdomas: rekli su mi da je otisao mehanizam za navijanje sata, odnosno heder hausa i njegovog nosaca da postoji problem sa slomljenim delom, da tog dela nema. Kom casovnicaru bih mogao odneti sat na popravku???? Hvala unapred
Sent from my iPhone using Tapatalk
Djovani
Odakle si?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nadam se da će neko od kolega moći da ti pomogne sa preciznijim uputstvom ali ja ti svakako savetujem da telefonski kontaktiraš časovničare sa naše stranice i direktno se raspitaš-Servisi satova | Svet Satova
Preporučujem da počneš od ove trojice-
Časovničar Bojović
Obilićev venac 18-20, TC City Passage lokal 3-10, 11000 Beograd, Srbija
Tel.: +381 69 2941331
Časovničar Simović Damir
Bulevar Cara Lazara 39, 21000 Novi Sad, Srbija
Tel.: +381 21 636 3831
Mob.: +381 64 1171 788
Časovničarska radnja Kostić - Dojčinović
Jug Bogdanova 3, 11000 Beograd, Srbija
Tel.: +381 11 2631036
Mob.: +381 64 1489955
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Roamer elegant, navijac sa brzim datumom.
Radi u sekundu ali ima jedan problem. Svakog dana u 23-36 (ne i u 11-36) stane minutna a samim tim i satna kazaljka a sekundara i dalje radi sasvim normalno. Uvek stane u isto vreme. Kada ga kljucem pokrenete do recimo 23-55 nastavi da radi normalno i okrene datum u 00-05 i posle opet radi do 23-36 i opet stane na istom mestu. Dakle staje samo pred ponoc ne i pred podne u to vreme. Povezujem to s mehanizmom za promenu datuma da on to nesto ukoci minutnu kazaljku.
Imate li neku ideju?
moze biti da zaglavi kod poluge za prebacivanje datuma ili moze bitida je negde zupcanik ostecen pa zaglavi. to bi se moralo pogledati...
Bookmarks sajtovi