Poštovani, potrebna mi je centralna chrono sekunda kazaljka dužine 15 mm od centra ali sa pinom koji ide na osovinu dužine 3mm, da nemate slučajno takvu? Unaprijed hvala, LP
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Poštovani, potrebna mi je centralna chrono sekunda kazaljka dužine 15 mm od centra ali sa pinom koji ide na osovinu dužine 3mm, da nemate slučajno takvu? Unaprijed hvala, LP
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
ma jok,to je malo nesmotreno bilo od casovnicara pa ga je on tako namestio. to se podesava kad se namestaju kazaljke
Pozdrav! Treba mi mala pomoć...kupio sam Sector sat sa kožnom narukvicom koja ima malo rupica a moja ruka je izuzetno tanka i treba mi još koja rupica da bih lepo zategao...problem je što su rupice na narukvici odnosno kaišu četvrstatog oblika i niko u mom gradu nema takav oblik. Da li neko zna nekog časovničara ili nekog drugog zanatliju koji mi može pomoći?
[QUOTE=tzuta;219719]Slican problem za sat (odn. kais sa cetvrtastim rupicama) supruga i ja smo resili kod jednog obucara. Obisli smo nekoliko radnji, doduse, i na zelenom vencu (Bg) nasli obucara koji je imao odgovarajuci alat da to uradi.
Hvala najlepše!
Moze li mi neko pomoci oko namestanja cronographa ovamo kod minuta i sekundi jer ja kada namestim okrecu se sat vremena i stanu. Gledam u uputstvo pa ne kontam, a sigurno neko sa foruma zna kako namestit da stalno radi.
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
Možda ne štopuje duže od toga? Jesi li se snašao oko podešavanja dana i datuma? Ništa nisi rekao, lepo je da pružiš feedback ljudima koji su ti ponudili pomoć.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Izgleda da mu je maksimum da stopuje 60 minuta a podbrojcanik na 3h pokazuje 24h vreme.
Uzmi ovo sa rezervom, ali gledajuci u ovo uputstvo, ti izgleda imas subdial za minute i sekunde. Nemas za sate. Ovaj desno je mozda indikator da li je 9 ili 21. Mozda zato stane posle sat vremena.
Ha, dok sam ja proucavao sliku javile se kolege
Bookmarks sajtovi