Ne poznajem bas tog sata i koliko je on deklarirano vodoprepustan kad je nov al koliko si ja mislim bio je prilicno takav scenarij.
Otisli vi na pecanje riba ujutro i pecali ribe ne suncu do 11. mozda 12 sati. Ti si odlucio da se malo bacis u more, da malo oladiš, a "zaboravio" da se tvoj sat prži na suncu(na ruci) vec X sata dok ste pecali. E tad ti skocis u vodu koja je sigurno hladnija oko 20 ili mozda i vise stepenji od tebe i sata na ruci pa sigurno je tebi bilo super al vjeruj tvome satu(pa neka bio rus) nije bilo bas super u tom trenutku kad je upao s tobom u more. Temperaturna razlika je bila sigurno velika i prevelika da bi sat izdrzao.
Jos nesto,
da li je sada, dan kasnije jos uvjek "magla" na staklu?
Ako je jos unutra moze probat tako da izvuces krunicu i okrenes sata na 3 prema gore, tako da krunica gleda gore i pustis neko vreme.
Al svejedno preporucujem nekog majstora da otvori, dobro osuši, menja dihtung na krunici(najvaznija) i poklopcu(ako je loša), za staklo ja mislm da nema problema, nisam jos video sata koji bi izpustio vodu na staklu.
Bookmarks sajtovi