Stepa, to radi Simović u NS (Časovničar Simović Damir | Svet Satova), Kostić u BG (Servis i popravka satova, zamena kaiševa, poliranje stakla, zamena baterija). Verovatno ih ima još.
Nije loše pogledati da nešto od otpale svetleće mase nije uletelo u mehanizam. Tada bi verovatno trebalo uraditi servis. Meni se to jednom desilo i sat je stao jer se jedna otpala svetleća tačkica zaglavila i razmrvila između zupčanika.
Postovani
Na Casio wvq 570 ne radi iluminacija. Ima li leka apoteka, odnosno popravlja li se to.
Ako se popravlja, ko to i gde radi. Inace sam iz Beograda - Zemun
Svi mi imamo mozak , samo su retki oni koji su dobili i uputstvo za upotrebu istog
Poslednja ispravka: rossi (25.2.2019. u 9:41)
Sve moze da se popravi odes kod casovnicara i vidis.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Pogledaj na kp Nikic Djordje
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Pozz svima nov sam ovde danas sam se registrovao.Imam jedno pitaanje imam uspomenu od dede seiko5 7009 serija plavi cifer.Deda ga je nosio 23 god i poceo je da kasni pa mi ga je dao meni kao uspomenu ako uspem da ga popravim jer ovde kod mene u Pirot samo mi dzaba uzimali pare i to nosio kod 3 majstora i nista 😁 prvi mi uzo 20e kao popravio radio 8 dana i stao,drugi menjao staklo i kao menjao klatno radio dve nedelje i opet poceo da kasni i taj uzo 20e ,treci kao popravio podmazao i sta vec radio 3 dana i sad je stao a sa njima sam se raspravljao da nisu uspeli da ga naprave .Hteo sam da ubacim i neku sliku da ga vidite al ne znam gde se to radi ..voleo bi da mi kaze neko gde ima dobar casovnicar da ga napravi jer voleo bi da ga vratim u zivot a i da ga nosim sa ponosom posto mi je to uspomena od pokojnog dede a ne bi voleo da mi sedi u fijoci tako..hvala unapred pa kad vidim gde se ubacuju slike ce stavim da ga vidite...
Bookmarks sajtovi