Pozdrav i dobrodošao na forum. Ne mogu da kažem šta je sa satom jer nisam časovničar, ali mi se čini da su ovi tvoji prevaranti. Svaki časovničar kod koga sam ikada išao, bar ovde u Beogradu, daje šest meseci garancije na ono što je uradio. Mislim da je na početku trebalo da se vratiš kod onog prvog i da mu tražiš novac nazad jer je očigledno negde zabrljao.
Od beogradskih mogu da na brzinu preporučim radnju Kostić-Dojčinović na Zelenom vencu (Časovničarska radnja Kostić-Dojčinović), kao i Jović ili Ankerica u Gospodskoj ulici u Zemunu. Nemaju rpezentacije na internetu, ali ćeš ih lako naći uz pomoć Googlea. Ako ti više odgovara Novi Sad, kolege koji su odande preporučuju časovničara Simovića, a evo i podataka: Časovničar Simović Damir | Svet Satova
Ovde ima i članova iz Niša, pa verujem da će ti preneti iskustva sa časovničarima u svom gradu jer ti je to svakako bliže.
Preporučujem da zatražiš novac nazad od ovih koji su ti popravili sat tek da se kaže da su nešto uradili i da se obratiš tržišnoj inspekciji.
Bez obzira gde nosiš sat, unapred reci da je sat već bio na popravkama i obavezno zatraži pisanu garanciju i račun.
Bookmarks sajtovi