Dobio sam sat na nagradnoj igri ,i u kutiji ima garantni list na kome nista ne pise , ni datum ,nema ni pecat nista .
Pitao sam organizatore igre oni kazu da je istekla garancija.Cemo onda prazan garantni list u kutiji ?
Dobio sam sat na nagradnoj igri ,i u kutiji ima garantni list na kome nista ne pise , ni datum ,nema ni pecat nista .
Pitao sam organizatore igre oni kazu da je istekla garancija.Cemo onda prazan garantni list u kutiji ?
Jel' to retoričko pitanje?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nesto mi se ne da sa slike da procitam tacnu oznaku mehanizma, ali u svakom slucaju pogledaj ovde Watch Movements | Miyota Watches | Esslinger.com
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
treba mi informacija seiko black monster cal.srp 307 k koliko ima oscilacija u min.ne mogu nigde na netu da nadjem samo podatak 24 rubina i dimenzije inace model 4R36
21 600 oscilacija, ako se ne varam.....
Mehanizam 4R36 je relativno nov Seikov mehanizam. Reč je o poboljšanom mehanizmu 7S36. Za razliku od 7S36, 4r36 ima hack- funkcija sekundare i opcija ručnog navijanja ( u upustvu preporučeno da se ručno navija u slučaju totalnog pražnjenja sata). Rezerva snage 41 sat. Radi na frekvenciji od 21.600 vns i ima 24 rubina. U specifikaciji ovog mehanizma odstupanja su +45/-35 s/d. Prilikom testiranja tačnosti , na moje veliko oduševljenje posle 24 h odstupanje je bilo 0 .Da bih bio siguran na tredesetom satu sam opet proverio i dobio sam iste rezultate. Kada je stigao odstupanja su išla od +3 do -1 na dnevnom nivo, kada se mehanizam malo stabilizovao dobio sam ove neverovatne rezultate bez kašnjenja.Ja sam oduševljen ovim mehanizmo. Moglo bi se reći da je ovaj mehanizam slabija verzija 6R15 mehanizma.
hvala na informacijama
Da li je neko pokušao da čisti modul digitalnog sata i kako se to najbezbednije radi? Jedan prijatelj ima neke stare digitalce iz osamdesetih, kojima smo probali da stavimo baterije, ali slaba vajda od toga. Jedan od satova ima problem sa LCD ekranom, na kome se pojavljuje crna boja, pa pretpostavljam da je završio karijeru, dok drugima nema ničega na ekranu.
Čime bih mogao da probam da očistim kontakte za bateriju? Ukoliko neko ima iskustava sa servisiranjem ovih satova, bio bih zahvalan ako ih podeli sa nama.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi