Stize uskoro.
To svakako nije luksuzni sat, vec kopija istog. Da li moze da se popravi, verovatno. Uglavnom sve sto se pokvari da se popraviti,
samo je pitanje koliko je to isplativo.
U ovom slucaju ja se licno ne bih zamarao popravkama replika, narocito ako si postovalac satova i zelis sebi da napravis neku kolekciju kako kazes.
I da, Dobro dosao na forum!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravo, kupila sam sat preko interneta. Medjutim kad sam ga preuzela videla sam da kazaljka za minute titra levo-desno. i to samo kada se nalazi na jednoj polovini na delu 1- 5 sati. U cemu je proble, da li je do baterije ili je sat na neki nacin ostecen? Hvala unapred na odgovoru!
koji je sat u pitanju?
Geneva
pa tu moze biti vise broblema. mozes li da slikas mehanizam,ako ti ne predstavlja problem?
Zdravo svima.
Već 10 godina me odlično služio sat Romanson TL 414 2BM ali su mu se zaglavile brojke na datumu, ne mrda od broja 11, i mala skazaljka ide do broja 2 i posle stane. Stavljena je nova baterija i neće da radi. Nekoliko sajdžija u Kruševcu su mi rekli da ne mogu da ga poprave. Da li neko od vas možda zna gde bih u Beogradu mogao da ga odnesem na popravku?
to su se iskrzali zupci na zupcanicima i zato nece dalje. jel mozes da ga otvoris i slikas mehanizam?
[attach=config]142757
Nadam se da se dobro vidi.
Bookmarks sajtovi