Laički meni deluje da ako je kalem oštećen jedino da ti neko namota nov, odlemi stari i zalemi novi.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Laički meni deluje da ako je kalem oštećen jedino da ti neko namota nov, odlemi stari i zalemi novi.
Pa moguće je. Ili ga je neko fizički oštetio prilikom nekog otvaranja ili je lak na žici propao pa se sad namotaji dodiruju.
To je neizvodljivo,zica je jako tanka i to ne radi niko. Kalem je moguce popraviti 50;50 posto. Nekam moze ,a nekad ne,zavisi od toga gde je probio ili je fizicki ostecen...
Nosim 5-icu prilično redovno, ali pošto ima oznake kompasa na bezelu ne sećam se kad sam poslednji put zarotirao bezel. I danas onako lepo raspoložen operem sat do detalja, očistim narukvicu, uslikam ga, i reko' hajde da stavim 'N' na vrhu (kod satne oznake 12) kad ono neće ni da mrdne Ma ni makac! Ni delić milimitra. Šta se desilo i kako da sredim?
Zaribao druze. Malo kapni ulja i ostavi...
ne ide tu lepak...
Nego šta?
Meni je sajdžija stavio lijepak. Sigurno da ni originalno nije išao nikakav mehanički držač jer ga je majskor prvi put i skinuo jer se bio olabavio a zatim zalijepio. I rekao da dajver nikako nije za vožnju bicikla.
Zbog toga sam morao kupiti GShock
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi