Gde može da se nađu nato narukvice za satove u Podgoricu?
Gde može da se nađu nato narukvice za satove u Podgoricu?
Poz, uzeo sam pre jedno godinu dana citizen u bomaru. Posle par dana sam video da ima neka tackica na brokcaniku, ispod stakla. Prasina ili nesto slicno ali mi nije smetalo, jedva se videlo. Medjutim nedavno se pomlerilo i sad mi bas kopka oci.
Ima li neko ideju da li ce da to srede pod garancijom ili ce traziti pare da se to skloni? Sat nije otvaran ili servisiran do sad.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Reklamacija bi trebalo da se uvaži ako niko nije dirao sat, što znači da će ta intervencije biti besplatna.
Omega rules !!!
Obicno moze, zavisi od debljine poklopca...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Upravo tako. Nije neki tezak posao ali ima dosta dorade, tolerisanja itd, gubi se dosta vremena. Metalostrugari nece da se bakcu s tim upravo iz tih razloga, jer njihov radni sat struga krece od 10-15 eur pa na vise. Ako izgubi sat i vise, taj posao bi morao da naplati bar 20-30 eur, jos treba posle i casovnicar da zalepi novo staklo itd...
Moze da se uradi, samo je pitanje isplativosti...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Pitanje se tiče određivanja dužine metalne narukvice. Na svom Seiko 5 SNZF17 imam metalnu narukvicu kojoj su skinuti neki članci, izabrane rupe na kopči i nosim ga dan i noć, leti i zimi, bez problema. Nekad kad je hladnije, ruka se malo skupi i bude za nijansu labav, ali nikako previše.
Međutim, od nedavno sam kupio Orient Ray 2 i njegovoj narukvici nikako da odredim pravu dužinu. Sad nosim na poslednjoj, trećoj rupi od kopče i često imam osećaj da je previše tesno. Kad dodam članak, prebacim na prvu rupu, deluje previše labavo, kao da mi odgovara neki međupoložaj koga nema.
Pitanje: postoji li pravilo oko dužine jednog članka metalne narukvice, tj. da li je njegovo dodavanje ekvivalentno sledećoj rupi na kopči ili je to rastojanje veće? Postoji li neko drugo rešenje da dobijem međupoložaj?
Pozdrav svima,
Treba mi pomoc savet za stari Slava sat, mehanizam 3056A.
Receno mi je da je nemoguce popraviti sadasnji...
Gde naci polovni, postoji li alternativa?
Hvala
Bookmarks sajtovi