Neske Kontakte mozes cistiti sa smirgl papirom i posle samo Malo Kontakt Spreja na njih nanesti , StO se tice tvoga SATA Rus LCD ti se razlio tu nema pomoci osim novi LCD
Neske Kontakte mozes cistiti sa smirgl papirom i posle samo Malo Kontakt Spreja na njih nanesti , StO se tice tvoga SATA Rus LCD ti se razlio tu nema pomoci osim novi LCD
Hvala Simke. Zamoliću drugara da ponovo donese satove, pa ćemo probati da ih sredimo.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ma nema problema samo reci Neske. kako god Mogu da pomognem tu Sam . Samo nebi ja rekao da su tu kontakti otisli mada neznam Jesi li ih otvarao ? Vidi li se ona zelena oksidacija kao kad se prilike tecnost iz baterije ?
Satovi više nisu kod mene, ali sećam se da je bar na jednom bilo malo oksida. Čim ulovim ponovo drugara, javiću i postaviću slike.
Ok pa da vidimo sta moze da se uradi .
Imam ovakav Atlantic Worldmaster i zbunjen sam. Da li je moguce da se datum ne moze namestiti pomeranjem krunice u neki polozaj? Jedino kako uspevam da namestim datum je tako sto pomeranjem minutare moram da prodjem kroz ceo dan kako bi pomerio datum za jedan dan, problem je kad moram da prodjem 10 15 dana. Inace ovo je navijac znam da je u nekim satovima unitas 6300 ali ne znam koji je u ovom nisam ga otvarao.
Pa ovo je klasican sat koji samo na taj nacin moze da pomera datum. Jesi li probao da kada promenis datum vratis nazad skazalljke do recimo 8 sati pa probas ponovo do 12? KOd rusa moze tim sistemom da se menja datum brze.....
Somy je u pravu, a interval zavisi od mehanizma. Na nekima moraš da pređeš čak do pozicije dva, pa da vratiš do osam, premda ima i drugačijih intrvala, gde je dovoljno da ti na satu bude npr. 0.15, a zatim ga vratiš na poziciju 11.
Tako je Neso. Naveo sam samo primer.....
Bookmarks sajtovi