Nema na čemu.
Javi kako se završila odiseja.
Nema na čemu.
Javi kako se završila odiseja.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne može da nema veze, ako ga proizvodjač tako deklariše i oni moraju to da poštuju.
To je kao da ti kažu da nema veze što na kafi piše da ima sto grama, može unutra da bude i 70 jer je kesica mala pa ne može da dovoljno stane.
Odnesi im sat, trbali bi da ti uvaze garanciju. Ne bi trebao da bude problem prilikom kvasenja takvog sata.
Sto se tusiranja tice, stvarno ne bi trebalo da se tusira sa satom, ali ne zbog vode, vec zbog sapuna i sampona, koji mogu ostete dihtunge. Naravno, ovo ne moze da se dogodi za par dana, ali na duge staze bi trebalo povesti racuna.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
naravno da se ne tusiram sa njim, i sat je vec odnesen i zvali su me danas iz servisa i hoce da mi naplate zamjenu mehanizma, na sta sam ja rekao da ne pristajem jer mi je vec ranije prilikom prve reklamacije obecan novi sat ako se problemi nastave. onda je serviser rekao da mora da vidi sa gazdom i da ce da mi javi. ukoliko i dalje budu trazili novac obraticu se inspekciji a vec sam slucaj prijavio i direktno u Casio customer service jer nemoguce da sat koji nije nosen ni 3 4 mjeseca, a pri tome je pola od tog vremena proveo kod njih u servisu, odjednom pocne da se raspada, tj da mu ispadaju delovi... to znaci da od samog pocetka nisam dobio ispravan sat. valjda?
^U koji servis si odneo sat?
e to ne znam, ja sam ga vratio u prodavnicu u kojoj je kupljen i tad odmah zahtijevao novi, ali su oni rekli da moraju prvo da ga posalju u servis, valjda ovlasceni, jer su oni prodavnica i kao oni servis ne rade. ako u medjuvremenu saznam koji je servis napisacu
Postovanje i pozdrav za sve ljubitelje satova
Zelim da popravim stari zidni sat pa bih vas zamolio da me uputite na nekog iskusnog majstora u Beogradu.
Najbolje neko ko radi sa tim starim satovima... O satu znam da je kupljen polovan pre oko 50-ak godina, a ne radi
preko 20+
Na zadnjoj strani mehanizma pise "PATENT ANGEM." i postoji logo, brojcanik sa krilima.
Na zalost, trenutno ne mogu da uslikam kvalitetnu fotografiju, a preko mobilnog jako lose izgleda...
Hvala unapred na preporuci!
sat su mi popravili o njihovom trosku hvala jos jednom na izuzetno brzim odgovorima! srdacan pozdrav
Imam ovakav sat pa sad imam nekoliko pitanja ...
-Ima li negde u Srbiji da se nabavi kais za ovaj sat ? Trazio sam i po radnjama i po internetu i nisam nasao nista, ni kais ni informaciju koliko kosta.
-Hoce li ovaj kais koji je od kaucuka kako kazu da vremenom od vode postane krut i da pocne da puca ? Sat je vodootporan pa bih se kupao snjim ali plasim se da ne pocne da puca vremenom.
Hvala unapred
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi