Dojcinovic-Kostic,Srba Mihailovic mislim da je Srba ovlascen za Tag ako sam dobro video.
Moj preporuka je Dojcinovic-Kostic na zelenom vencu, ovde su ti kontakt informacije.
hvala najlepse
elegance is an attitude
Imam jedno pitanje, VE Arktika sa Vostokovim mehanizmom (ne sećam se sad tačno koji) mi se malo čudno ponaša, pa me zanima da li je potrebna intervencija. Naime, dok se nosi, sat je prilično tačan i drži se u okviru +10 sekundi. Međutim, ako samo stoji u kutiji i navija se ručno čisto da ne bi stao, onda hoće da žuri i do minut dnevno. Kako regulišem tu razliku i stavim ga na ruku, on se ponovo vrati u normalne okvire. Treba li nešto da mu radim ili jednostavno da ga ostavim tako?
Moje mišljenje, mada nisam časovničar, je da je glavna ( pogonska ) opruga više navijena kada sat nosiš pa je otuda i sat tačniji u odnosu na to kada ga ručno navijaš čisto da ne stane u kutiji ( to ručno navijanje i služi samo da se malo navije opruga a zatim sat stavi na ruku ).
Ili druga, verovatnija, pretpostavka je da ti sat jasno stavlja do znanja da ne trpi prisustvo japanskih satova u kolekciji .
Inače mehanizam je Vostok 2432.
araphel
Takve su ti te ruske duše...Traže prisnost sa vlasnikom
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ok, onda da se ne bih nervirao, bolje da ga jednostavno pustim da stane kad ga ne nosim. 😅
Pozdrav pre svega,
da li postoji mogucnost da se popravi digitalni ekran na satu NIKE GPS WATCH, poceo je za zamagljivanjem ekrana iznutra, da bi na kraju ekran bio sav u linijama i zabrljanim ispisom,
hvala unapred
Bookmarks sajtovi