Zaista ne znam, nisam imao iskustva sa tim mehanizmom.
Iskreno ne mogu ni da pretpostavim sta bi moglo da bude u pitanju.
Zaista ne znam, nisam imao iskustva sa tim mehanizmom.
Iskreno ne mogu ni da pretpostavim sta bi moglo da bude u pitanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Evo uputstva za taj mehanizam: http://www.victorinox.com/medias/sys...I%20EU_ENG.pdf
Nemoj da te čudi što je druga marka sata u pitanju, jer podešavanja vremena i datuma se obavljaju na isti način.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala svima na odgovorima ali vidim da ce morati kod cika zube da mu da bonu!! Pozdrav
Seiko 5
Da li kad menjam dan i datum na mom seiku moram da ga menjam okretanjem skazaljkama ili okretanjem krunice na polozaju prvog klika?
Pozdrav Tomislav
Poslednja ispravka: RUS (14.1.2013. u 13:54) Razlog: Poruka premestena u odgovarajucu temu
Okretanjem krunice na polozaju prvog klika.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala!
Nema na čemu... i dobrodošao
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Koliko plastičnih delova u sebi ima 7s mehanizam, i koliko su vitalni ti delovi. Da li je neki zubčanik možda plastičan? (za dan, datum...šta god)
Da li je tokom proizvodnje od 1996 pa do današnjeg 7s36c bilo koji metalni deo zamenjen plasticnim? Svakodnevno slusam "stručnjake" koji tvrde kako 7s "danas nije što je nekad bio", a ni jedan valjan argument ne čuh...a jednostavno kažu nije
Izvesni modeli mehanizama 7s zaista imaju plastične delove, premda ih ne znam napamet. Ovo sam čuo od časovničara u servisima Kostić-Dojčinović, Rodin (nedavno zatvoren) i u Gospodskoj ulici u Zemunu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi