Hvala Vladane. Probacu pa cu da javim.
Hvala Vladane. Probacu pa cu da javim.
Niko ne staje samo na jednom......
znate li cemu ovo sluzi
da se stavi narukvica kako iglice ne bi ispadale po stolu i da se lijepo namjesti narukvica da je ne moras drzat rukom, bar sam ja tako vidio da se koristi, mozda i grijesim
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (31.1.2014. u 13:50)
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Javljam se posle malo duže pauze (samonametnuta apstinencija od foruma u svrhu kontrolisanja opsesije) pa mi oprostite ako pitam na pogrešnom mestu:
Elem, radi li neko od beogradskih časovničara i graviranje? Supruga i ja smo se dogovorili da se častimo za godišnjicu satovima, pa bismo ih nekako shodno tome i obeležili, ništa komplikovano. Sad, pošto postoji šansa da ćemo biti u Beogradu, pitao sam se radi li to neko od naših časovničara?
Unapred se zahvaljujem!
Mislim da to ,uglavnom, rade zlatari
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Palo je to i meni na pamet, ali sam negde, čini mi se ovde na forumu, video da je neko nešto na satu ili na kopči gravirao, pa rekoh da pitam.
Izvinjavam se.
Potrebna pomoc seiko chronograph automatic 6139-7100 iz 1975(Darth Vader).
Sat radi tacno ali kada se upali stoperica sekundara staje na 59-oj sekundi a minutna kazaljka ne prebacuje i automatski zaustavlja i sat(tacno vreme).malo ga prodrmam i ponovo se pokrene ali ne uvek.Kada restartujem stopericu ili je zaustavim pre 59-e sekunde sat rad normalno.
Nosio sam ga kod sajdzije i zakljucak je sledeci:
ne valja lezaj od stoperice koja pokazuje minute trebao bi da se stavi rubin ali on nema,kao ni drugi sajdzija u mom gradu.
Ako neko ima taj rubin za cal.6139-7100 rado bih ga kupio?
Poslednja ispravka: RUS (31.1.2014. u 22:23) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
Bookmarks sajtovi