Rus jedino si ti tacno napisao, sada cemo stvarno da zbunimo covjeka. Uglavnom sve je u redu sa satom. Mare meni i tebi vid oslabio
Rus jedino si ti tacno napisao, sada cemo stvarno da zbunimo covjeka. Uglavnom sve je u redu sa satom. Mare meni i tebi vid oslabio
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Slazem se
cekajte bre zausto uopste treba da vrti? msm koja je svrha,sta uopste pokazuje?
Treba da vrti da bi se izmerile sekunde.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
sad si me malo zbunio. Koje sekunde? ovaj desni koji pokazuje 24h mota bez obzira da li pokrecem hronograf ili ne,i kada ga resetujem ove za minute i sekunde se vrate na 0 dok on mota i dalje,sad je negde na polovini
@www
Desni mota stalno zato sto pokazuje dvadesetcetvorocasovno vreme ,samo sto se on sporo krece za razliku od sekundare.On nema veze sa hronografom.
Poslednja ispravka: 83stojan (17.2.2014. u 19:59)
Ah, te dobre, stare dileme novih korisnika sa hronograf satovima... Ja sam prvih nedelju dana besneo zbog beskorisne velike sekundare, samo stoji tu i kao da izaziva ljude da trijumfalno kazu "Stao ti je sat!!!"
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
meni nista nije jasno, onaj desni mali treba da mota kad je chrono ukljucen i samo tada
kad je ukljucen, mota glavna sekundara, kad je iskljucen mota onaj mali dole, doduse on uvek meri vreme, to je sekundara sata
zasto onda mota koji djavo ovaj desno i pokazuje 24h kad chrono ne radi
i kako stojan kaze da taj desni nema veze sa chrono, koji magarac su ga stavili kad sat nije dual time
Poslednja ispravka: Милан Милановић (17.2.2014. u 21:39)
Zato što pokazuje AM-PM vreme. Nije to druga vremenska zona niti hronograf. Tako da bi hronograf trebao meriti 29 minuta i 59 sekundi. Mada ja nisam nešto detaljno čitao prethodna objašnjenja pa moguće da grešim.
PS- pročitao sam. To je to.
Poslednja ispravka: skydrummer (17.2.2014. u 21:49)
Bookmarks sajtovi