to si u pravu vladas,ali mislim da modifikovane verzije i verzije sa 25 jewels imaju.....moram proveriti pošto nisam siguran za verziju od 17 jewels znam da nema....
to si u pravu vladas,ali mislim da modifikovane verzije i verzije sa 25 jewels imaju.....moram proveriti pošto nisam siguran za verziju od 17 jewels znam da nema....
LEMI
Posto planiram Hamilton sat da nabavim uskoro, jazzmaster maestro ili x wind, zanima me jel on moze ovde u srbiji bez problema neko da mi odrzava? Koliko sam shvatio, ova dva modela zadnje serije imaju modifikovani 7750 sa rezervom od 60 sati, ne znam da li je to jedina modifikacija na samom mehanizmu.
7750 je vrlo cest mehanizam, verujem da nece biti problema sa odrzavanjem.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pozdrav svima.
Imam seikom 5 model snx997k ako je do kraja navijen koliko bi sati maksimalno mogao da radi?
Ne manje od 40h. Od 40-45, ali nije nemoguce i neki sat više.
Ta 5-a je jedna od najlepših, po meni... Odlican sat
Hvala.Neznam zasto onda u upustvu pise ako se nenosi svaki dan vise od 8 casova da je moguce kasnjenje?
Potrebno je nositi ga bar 8 do 10 sati dnevno da bi ''izdržao'' do sutrašnjeg dana.
Za punu navijenost bi trebalo da se nosi (otprilike) 15-ak sati.
Ako ga svaki dan nosiš po 7-8 sati , sutradan će biti na kraju snage i ,samim tim, će i kašnjenje biti veće od fabrički tolerisanog.
...Ako sam bio jasan
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala
Koji cal. je bolji : 7S36 ili 4R36 i po čemu ?
U principu najveca razlika je u tome sto je 4r36 noviji mehanizam i ima mogucnost hakovanja i rucnog navijanja.
Verovatno ima jos neka sitna razlika, ali na to ce neko drugi da odgovori
Poslednja ispravka: RUS (5.2.2013. u 0:24)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi