Za deo pitanja možda ovo pomogne-
4bc Univ: Replacing the Battery on a Timex Ironman Watch
Za deo pitanja možda ovo pomogne-
4bc Univ: Replacing the Battery on a Timex Ironman Watch
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala to je to sto se tice reseta.
Uradio sam reset mada je sat radio normalno i nije bilo anomalija koje se pominju posle zamene baterije. Nadao sam se da ce svetlo proraditi ali nece...
Šta može biti kod vostok komandirskog kvar, ako ga naviješ do kraja i on neće da krene, a ako ga protreseš on posle normalno krene da radi?
U velikom broju ovakvih slučajeva je samo potrebno čišćenje.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Isto kazem sto i Nesa....
Hvala na odgovorima, odneću ga kod časovničara na čišćenje mehanizma, danas sam ga baš očistio spolja ispolirao i ispod bezela sam očistio tamo se baš nakupilo prljavštine baš se jedva okretao.
Ako poliraš i sređuješ sat spolja, najbezbednije je da to radiš na rasklopljenom satu. Iako se sat može zaštititi pri poliranju, rizik da nečistoća upadne u mehanizam uvek postoji.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Uzeo sam ga prošle nedelje na buvljaku i tako je od kad sam ga uzeo, prvo je trazio 2.000 din, a zbog toga sam spustio mu na 1.500, a čak i da mu mehanizam nevalja imam kuci jedan rashodovan komandirski sa kojeg mogu uzeti mehanizam, pazio sam kod poliranja da ništa ne upadne nisam odšrafljivao krunicu prilikom poliranja, evo ovo je taj sat, slikao sam pomoću skenera, jer mi sa telefonom jako mutna slika ispadne
Pozdrav svima,kupio sam navedeni sat preko Watchhubs.com.
Sat je odličan nemam zamjerke.
Nije mi jasno nariktao sam vrijeme i datum i sve ok,ali nakon nekog vremena stane mi kazaljka od sekundi i to na položaju 12 sati,a kazaljke koje pokazuju minute i sate ide točno.
Ne kužim u cemu je stvar,ako netko ima kakav savjet bio bih zahvalan.Sat je solarni pa sam upalio svjetlo nekih par sati i ostavio ga na stolu ali i dalje ista stvar,mislio sam da se treba napuniti i ništa.Hvala
Cini mi se da to ima neke veze sa stopericom. Probaj donji druker jednom ili 2 puta da pritisnes.
Ili sacekaj nekog iskusnijeg sa savetom .
Bookmarks sajtovi