joppa hehehe vec si ga prodao
a je l si bese tu armidu dobio na poklon od osnivaca kompanije ili neki drugi sat
joppa hehehe vec si ga prodao
a je l si bese tu armidu dobio na poklon od osnivaca kompanije ili neki drugi sat
Ne, to je ona Makara.. to jos cekam, nadam se da ce skoro poslati jer imam neku rodbinu koja mi kroz par dana dolazi iz Kanade pa bi volio da mi ga donesu.
Ovaj je ionako bio prevelik za moju ruku i razmisljao sam ga prodati vec prije sto bi bilo pametinije da sam napravio jer ne bi popusio na krunici.. a sta ces, c'est la vie...
Opet ja, sa istim problemom kao i pre nedelju dana kada sam i pisao.
Moj Casio 328d opet poceo da kasni
Sinoc, oko 23h primetim da sat kasni, kasnio je oko 40-ak sekundi u poredjenju sa sajtom Koliko je sati - Tačno vreme , sa kojeg inace [odesavam tacnost svojih satova. Medjutim, kasnjenje se povecava, evo sada iznosi vec 1 minut i 30-ak sekundi, dakle posle samo 12h nosenja sat mi kasni minut i nesto..
Sta vi mislite?? Koji bi problem mogao da bude ??
Pravo vreme da ga odneseš kod časovničara.
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Odmah sutra ujutro urani i kod casovnicara....
Sat je jos uvek pod garancijom,jos godinu dana ima garanciju. Kupljen u S&L Jokic . Ovih dana cu ga odneti.
Hvala na odgovorima.
Kupio sam Jaguar J645/2 BPM Satovi & Nakit. Jaguar muški sat - J645/1
i interesuje me da li neko zna koji je mehanizam unutra(rekli su mi da je svajcarski) i ne znam kako funkcionise stoperica,kad upalim stopericu krene da radi sekundara i ova kazaljka sto meri stotinke i kad sekundara dodje do 30 sekundi ova kazaljka sto meri stotinke se vrati na pocetni polozaj i sekundara i ova kazaljka za minute nastavljaju normalno da rade,pa me interesuje u cemu je tu caka? Hvala unapred na odgovoru https://www.youtube.com/watch?v=yE4Il0Bx3U8 na ovom snimku se vidi na 1 i 20 kako radi stoperica...
Poslednja ispravka: Bocke (18.7.2014. u 19:58)
Nagadjam da je to zbog ustede energije. Jedna kazaljka koja se brzo vrti trosi dosta, a verovatno im je logika bila da posle 30 sec druga decimala vise nije bitna.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
A jel znas mozda koji je mehanjzam u tom satu? Nigde ne mogu da nadjem
zdravo svima
imam breitling seawoolf black steel edition
kuciste i korona osteceni
ima li ko iskustva i ideju oko saniranja i farbanja toga
a da nije novo kuciste i korona
Bookmarks sajtovi