Zbog boje saniranje može obaviti samo ovlašteni servis i slaće ga u centralu.
Ako nije problem, postavi sliku.
Zbog boje saniranje može obaviti samo ovlašteni servis i slaće ga u centralu.
Ako nije problem, postavi sliku.
Zamena najverovatnije. Na Breitling Navitimer Jupiter Pilot satu na kome je vršena restauracija je bezel izgreban i farba je bila oštećena. Jedina opcija je zamena.
Kod nekih vintage modela možda restauracija ali po Havaji-aloha-juhulele cenama...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Da li neko zna gde u Beogradu mogu da popravim TIMEX sat digitalni u Beogradu?
Pre neki dan mi je stao i odneo sam ga da mi zamene bateriju, medjutim kazaljka za sekunde je kasnila u pomeranju i nije moguce da promenim datum. Osovina za podesavanje vremena i datuma se vrti, ali moze samo da se podese kazaljke za vreme.
U nekoliko casovnicarskih radnji nisu mogli da mi pomognu.
Obrati se distributeru te marke satova odnosno njihovom servisu.
Berić, satovi i nakit
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Zdravo. Da li je neko do sada pravio, zna nekoga ko je pravio ili zna kako da se napravi da kazaljke na satu svetle u mraku nakon osvetljavanja kao sto stotine satova imaju fabricki.
Imam sat koji mi odgovara za koriscenje i otporan je prilicno na razlicite uslove, ali jos kada bi kazaljke svetlele, bilo bi odlicno...
Hvala unapred!
Mnogo časovničara nanosi iluminacioni premaz na kazaljke.
Nazovi par njih pa vidi ko to radi i koliko košta- Servisi satova | Svet Satova
Btw-Koji to sat imaš?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nista specijalan. Pise na njemu Air france tako da je sluzio kao reklama, ali svasta je proziveo sa mnom pa ga volim. (nem' para za g-shock )
Postavi neku fotografiju sata da vidimo,bice para za G-shock,pogledaj berzu polovnih satova,imas jedan...odmah da se ogradim ne reklamiram nikoga,pozdrav.
evo konkretnog pitanja...U pitanju je sat darwil(kockasti) muski model...mehanizam sata je stao iz razloga sto je prenavijen(krunica)i sat sada ne radi...Sta je prvi,drugi,trecdi korak_....
Prvi i zadnji korak je posjet urara koji ce ti napraviti servis mehanizma (ciscenje,uljenje, menjanje federa, dihtunge, itd.).
Drzi za mehanski navijac:
Ne mozes prenavit sata, mozes ga samo navit do kraja. Ako bi stvarno prenavili sat, to bi vodilo u puk federa (to se najbrze moze desit tamo kde je feder zataknut za kucisce federa) i onda bi bio do kraja odvit .
Nema toga da je sat prenavijen....
Bookmarks sajtovi