Nisam siguran da li postavljam pitanje na pravom mestu, ali mislim tema nije vredna otvaranja novog topic-a pa cu postaviti jedno kratko pitanje
elem , gde u beogradu ( pozeljno novom beogradu ) naci iglice koje spajaju kuciste sata sa narukvicom/kaisem, ali trebaju mi deblje, a ne klasicne(tanke) koje se mogu u svakoj skoro casovnicarskoj radnji. sirina 22mm
Kupio sam citizen nighthawk pre 10-ak meseci, i njegovu celicnu narukvicu sam cesto menjao sa crnim nato kaisem.
Pri tim cestim zamenama obe iglice su se malo iskrivile, i dalje sluze svrsi ali prilikom njhovog provlacenja kroz rupu na metalnoj narukvici prisutan je otpor i neophodna je primena sile kako bi iglica izasla na drugu stranu narukvice.
bio sam kod lokalog casovnicara i kupio dve iglice, ali to su one univerzalne tanke, skoro pa duplo tanje od citizenovih, pa vas pitam dobri ljudi , gde naci iglice/lugove/pinove (kako ih vec zovu) koje trazim ?
pozdrav i hvala.
p.s. ako pitanje nije postavljeno na dobrom mestu premestite pa me obavestite preko pm
Bookmarks sajtovi