To je ovo ?
Nađi ovde ovlašćenog distributera Casio satova za Srbiju pa ih pitaj da li mogu da nabave.-Distributeri satova | Svet Satova
Inače , u inostranstvi je oko 25 dolara.
To je ovo ?
Nađi ovde ovlašćenog distributera Casio satova za Srbiju pa ih pitaj da li mogu da nabave.-Distributeri satova | Svet Satova
Inače , u inostranstvi je oko 25 dolara.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da to je to
Nije to moj, ali je moj identičan takav ko što sam ja postavio, a i ti si postavio odgovarajuću sliku iz kataloga. Fali onaj prsten na kome su npr kod SKX007 minutni podeoci, a na nekim satovima je tu Tachymeter prsten, na ovom konkretnom koliko vidim taj prsten je samo bele boje.
Taj prsten mi nedostaje.
Nije mi tu sad sat da slikam, samo ovu sliku imam, vidi se između 9 i 10h da nešto fali(tj vidi se celim krugom ako znaš gde da gledaš, ako ne znaš ne vidi se ):
Eeee kod tebe fali prsten , ja sam gledao onu pređašnju fotku pa vidim sve je ok.
Imam seiko 7s26 http://www.candrj.com/ebay/Seiko5-15c.jpg ,
na njemu mi je puklo staklo, zanima me moze li da se zameni i
koliko bi to od prilike kostalo?
-Pozdrav!
Može.
Cena od 600 do 1200 din.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da li bi nakon toga bio vodootporan?
Ni ovako ti nije vodootporan, tako da ti je svejedno.
Sat koji ima oznaku samo WR nije preporucljivo previse kvasiti. Ima primera kada su prezivljavali sve i svasta, ali se to svakako ne preporucuje.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Znam ljude koji su sa Seikom 5 plivali godinama sto na moru sto na bazenu. Ali samo dok prvi put nije otvoren. Posle toga ni jedan vise nije bio vodootporan na taj nacin.
Bookmarks sajtovi