Znam ih i ja dosta, ali to zaista ne treba raditi.
Taj sat jednostavno nije predvidjen za takve aktivnosti.
Znam ih i ja dosta, ali to zaista ne treba raditi.
Taj sat jednostavno nije predvidjen za takve aktivnosti.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Veliki +1 na ovo. Meni je sat sa 100 m WP propustio, tj. napravio maglu. Koristim ga u gadnim uslovima i dalje, nema problema (pljuc, pljuc...) ali sat sa 50m nikako ne bih smeo da radim to. Drugar isto ima Seika iz 80-tih, servisiran i ne propusta ni kada je potopljen u vodu, ali je to cisto izazivanje sudbine. Ako voda prodre u taj mehanizam s njim vrlo cesto mozes da se pozdravis, sa ciferom mozda takodje.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Znam i ja jednog koji je plivao u moru sa seikom 5, tj. sebe. Nindža je preživeo, ali ponavljam savet da ga ne treba potapati u vodu. Inače, sat je prvi put otvoren posle dvadesetak godina nošenja.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Imam repliku sata Breguet type XXI, stala mi je sekundara, i dugmad za podesvanje hronometara ne rade,moze li se to popraviti?
Kad su popravke replika u pitanju to je kao pljuvanje na sumski pozar...skrpis jedno, otpadne drugo i tako u nedogled...
^Pravo resenje je kanta za smece...
Znaci da nastavim da ga nosim ovakvog, hronometri i sve radi, samo ne sekundara...
Moze da se popravi, ako nadjes casovnicara koji ce to da radi sa replikom, koja je nestandardna i teska za popravljanje. Drugo je pitanje da li se to uopste isplati sa takvim satom.
Ovom prilikom cu ti ukazati na to da se replike prakticno ne smatraju satovima u krugovima poznavalaca i ljubitelja, stoga je svaka rasprava o njima na ovom forumu STROGO ZABRANJENA. Postujem ako si zadovoljan svojom replikom, ali po pravilima ovakva rasprava nije dozvoljena. Srdacan pozdrav
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi