Paranormal1612 dobro došao na forum.
Ja imam relativno sličan kaiš i ono što mogu reći jeste da se ta rebra seku. Dakle seci jedno po jedno dok ti ne bude odgovarala dužina.
PS-sačekaj da se još neko javi, za svaki slučaj .
Paranormal1612 dobro došao na forum.
Ja imam relativno sličan kaiš i ono što mogu reći jeste da se ta rebra seku. Dakle seci jedno po jedno dok ti ne bude odgovarala dužina.
PS-sačekaj da se još neko javi, za svaki slučaj .
Poslednja ispravka: skydrummer (5.12.2014. u 22:59)
Sacekacu, malo je bezveze onda... Ako hocu da mi bude lepo i ravnomerno seceno morale bi obe strane da se skidaju, bezveze bas...
Da,ako bude moralo da se seče treba seći ravnomerno i jednu i drugu stranu ( npr. 2 rebra i sa leve i sa desne strane a ne 4 rebra sa recimo desne strane) kako kopča ne bi pobegla u jednu stranu a i sat bi verovatno bio van balansa na ruci.
možda se nemora seći nego se samo uvlači ispod kopče kao nekI kožni remenI. Poslikaj cjelu kopču pa budemo vidili.
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Bio sam jutros kod casovnicara, ipak je moralo da se sece (nazalost)... Srecom, sve je proslo bez ikakvih problema...
Koliki su problem T-bar narukvice i kaiševi, tj. nabavka istih, ako bih kupio jednog Neptuna? Našao sam na ebay-u t-bar šrafove raznih dužina za reda 4-5 dolara par, sa poštarinom. Da li mi je to najveći problem u celoj priči ili ima još nešto što treba da znam?
Ja bih to nabacio na kožni kaiš, koliki je problem iskrojiti standardni kaiš na t-bar ukoliko nabavim same t-barove?
Sam da iskrojis na tu dimenziju moze da bude problem, ali srecom postoje clanovi koji se bave izradom kaiseva i dobri su u tome. Za njih to ne predstavlja nikakav problem.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dobri ljudi, dobar dan. Ja sam novi clan na forumu. Nasao sam neki pradedin izuzetno stari neispravni dzepni sat, pa me interesuje moze li mi neko pomoci oko identifikacije sata. Rasturio sam ga u sraf i video sam da mu je cilindar neispravan, kao i spirala. Evo nekih fotografija:
Nemam pojma kako cu da ga sastavim, ali snacicu se vec.
Forum je super. Unapred hvala svima na pomoci!!!
Znam da je bilo negdje već al ne mogu kopati po forumu mobilnim telefonom- gdje u Beogradu najbolje da servisiram longines automatik (noviji) ?
Pretpostavljam da je u pitanju ili 2824 ili 2892.
To moze da uradi u principu svaki casovnicar, ali sta znam, moj izbor bi verovatno bio Bojovic ili Kostic Dojcinovic.
Mislim da je ovlasceni servis za Longi u Bomaru.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi