Potpuno mi je jasno ipoznato kako se živi u Srbiji. Ni kod nas nije bolje. Vidim da taj servis nije ovlašten za niti jedan brend. Ako popravlja Darwile, onda ok, ali uređaj nije skup od ...
Potpuno mi je jasno ipoznato kako se živi u Srbiji. Ni kod nas nije bolje. Vidim da taj servis nije ovlašten za niti jedan brend. Ako popravlja Darwile, onda ok, ali uređaj nije skup od ...
Meni je sredio nekoliko vintage satova i izgledaju odlično, premda radi i ozbiljne satove. Naručuje originalne delove i u radnji mu se mogu videti veoma lepi primerci, a nije mi poznato da je bilo kod od članova foruma koji je kod njega popravljao st imao reklamacije.
Dodato naknadno: Kod njega sam menjao bateriju na ronilačkom posejdonu. Stavio je silikonsku mast, proverio dihtunge kako je mogao i sat se najnormalnije ponašao u vodi.
Poslednja ispravka: Neša (13.12.2014. u 9:17)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Narode kakva su iskustva sa malim modovanjem brojčanika Raketa stova? Naime ne podnosim latinično pismo na sovjetskim satovima pa sam došao na ideju da izvržim malu modifikaciju tako što bi prvo slovo u reči Raketa brisnjem promenio u ćirilični natpis Paketa, i obrisao bi i rečenicu made in sssr. Cifer je beli ne bo trebalo biti teško.
Ne znam, ja isto tako preferiram cirilicni natpis kad je rijec o ruskim satovima, mada postoje modeli koje je Raketa izbacivala iskljucivo sa latinicnim pismom, te mi takvi uopste ne smetaju, ali, nakon toliko savjeta koje sam dobio, a koji se ticu generalno cackanja oko cifera, i ovdje na forumu, a i u razgovoru s casovnicarima, velika vecina ovakvih pokusaja zavrsi u najmanju ruku neslavno...
E sad, ovdje govorim prije svega o pokusajima da ce cifer ocisti, sredi, dovede u pristojno stanje... Tebe interesuje nesto drugo, ali, eto, cak i ovako, kada jednostavno pokusavamo srediti ono sto vec postoji - i tu se najcesce omane, uniste se markeri, nanesu ostecenja na cifer, a ne smijem ni da zamislim sta bi se desilo kad se pokusa narusiti nesto sto je original.
Ja ne bih to dirao, ni slucajno. Znam, ljepse je vidjeti ruski sat s cirilicnim logom i ostalim upisima, ali radije nemoj.
Он сказал: "Поехали!"
Kure, bolje nemoj to da radis, posto ces verovatno da upropastis cifer.
Rakete su danas dosta jeftine, tako da ti se isplati da uzmes drugu, ili eventualno da nabavis neku neispravnu pa da prepakujes cifer. To te ne bi kostalo mnogo.
Postavi sliku sata. Imam ih nekoliko u delovima, pa moze da se desi da imam to sto trazis.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Videću još... Kupio sam dve Rakete zero... Ako gore opisanom majstorijom uništim jednu uvek mi ostaje druga... Evo slike
Kako hoces ali ja to ne bih dirao. Nije preterano uocljivo a i nemaju svi Raketu pisanu latinicom .
Kure, nemam takav cifer.
Veroatno ces naci nesto, ako se malo potrudis. Ima tih satova dosta...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala ljudi na savetima. Pitaću i Simovića šta on misli. @Rus nisam siguran da ovih Zero ima baš mnogo na našem tržištu bar ne po nekim normalnim cenama, ja ovaj sat tražim bar 6 meseci, i eto tek sad sam našao ali, nažalost, latinični...
Bookmarks sajtovi