Ma ja hocu da mi vrati novce,pa da platim nekome ko zna sta radi,a ne da mi prcka ponovo po satovima,a bez ikakvih rezultata
Ma ja hocu da mi vrati novce,pa da platim nekome ko zna sta radi,a ne da mi prcka ponovo po satovima,a bez ikakvih rezultata
definitivno kod rakete nevidim šta bi bio problem da se to dešava,sem da nije stručno uradjen servis...delova ima tako da nemoj da se sekiraš nego mu vrati sat i reklamiraj....inače ima dosta majstora koji samo "properu" mehanizam ali u većem broju slučaja to neuradi plodom,to jest sat ili neradi kako treba ili zastaje...
inače ima mehanizama "GNJAVATORA" kako ih ja zovem (pogotovo ruskih) koji odbijaju saradnju sa časovničarom i zahtevaju mnogo više truda i vremena da bih se postigao željeni rezultat....
uglavnom nesekiraj se nego vrati sat časovničaru na ponovni servis i pregled....LEMI...
LEMI
Lemi,hvala na iscrpnom odgovoru,poslusacu savet starijih i iskusnijih,pa cu svoja iskustva podeliti ponovo ovde sa vama.
Pozdrav!
Pozdrav svima.
Da li se prilikom regulacije automatskog sata otvara kuciste sata?
Da, jer se mora pristupiti mehanizmu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala na odgovoru.
pozzz,
da li moze mehanizam od vostok amfibije da se prebaci u amfibiju neptun case?
Trebalo bi da moze, posto je isti mehanizam u pitanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
ok hvala stvarno si brz
Nema na cemu
Jel imas Neptun kuciste???
metalika, samo obrati obavezno paznju na mehanizam, ako je u pitanju 2416, nema problema, ako je 2409(koji je redak u neptunu i ne verujem da je on) onda bi valjalo proveriti.
Poslednja ispravka: RUS (18.3.2013. u 18:22)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi