Meni su ovi Edifice odlicni na kožuri.
Meni su ovi Edifice odlicni na kožuri.
Jel' zna neko šta znači reč nerž (na ćirilici) i šta predstavlja simbol na narukvicama starovremenskih sovjetskih satova?
^Nerđajući čelik?
Mislim da je to skraćenica od ''nerđajući'' - нержавеющий
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Verovatno "nerdjajuci". Cesto na satovima pise samo "stainless", bez steel, tako da su mozda tako i Rusi obelezili sat
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
to oznacava da je izradjen od nerdjajuceg celika ,a taj znak je oznaka za raketu iz 1962.god
Sta mislite o ovome, da li je neko probao?
Nakit, satovi i dragocenosti : Prah za fosforizaciju - ID 18470869 - Kupujem Prodajem
Ajd' opet ja...
Šta mislite da li su kompatabilni krunica i ključ sa Citizen Promaster Aqualenda JP2000-08E sa krunicom i ključem Citizen Promaster Aqualenda AY5000-05L?
Ja mislim da nisu pošto je u JP-u citizenov modul C022, a u AY-u citizenov modul 3740... Možda je ključ i kompatabilan ali mi krunica ne izgleda čak ni slično (što ne znači da joj dimenzije nisu identične i da se ne može lepo zavrnuti i na AY)... Ne znam...
Evo malo slika...
JP...
AY...
E sad, ključno pitanje gde i kako nabaviti ključ i krunicu kompatibilnu sa AY i modulom 3740 a da ne prodaš bubreg za taj deo?
Koji oblik ovog C022!!! Damn!
Obleti časovničare- imaju oni svega.
Bookmarks sajtovi