Jedino sto mozes da vidis da li je baterija mozda neispravna, ako nije, nema nista od njega. Kao sto vidis kuciste je izliveno od plastike, tako da tu nema sta da se radi.
Jedino sto mozes da vidis da li je baterija mozda neispravna, ako nije, nema nista od njega. Kao sto vidis kuciste je izliveno od plastike, tako da tu nema sta da se radi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala puno na brzom odgovoru, provericu bateriju. Svako dobro
Stigla Omegica od Dojčinovića
Zameni sam kaiš. Stavio sam kožni, umesto metalne narukvice (Da me skay ne čuje kad napiše, metalni kaiš )
Izabrao sam ovaj, ima veliki izbor, a što više gledaš manje znaš.
eto, mali obim 35mm a stoji simpa. nemam veliku šaku ni zglob .
Seiko još se čeka. Deo neki nikako da stigne
Poslednja ispravka: igy81 (29.1.2016. u 15:38)
Koliko vidim, tretman je uspeo, a omegica će još dugo kuckati na ruci pravog ljubitelja.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Prijatelji nadam se da nisam promašio temu... Našao sam onaj dedin sat koji sam pominjao prelep je a o emotivnoj vrednosti da ne govorimo. Zanima me da li je popravka moguća? Deda je ušao u hidroelektranu sa njim i namagnetisao se, baba kaže da ga je neko nosio na popravku ali ništa nisu uradili. Takođe razmišljam o restauraciji. Šta vi mislite? U pitanju je https://drive.google.com/file/d/0B9b...p=docslist_api. Hvala.
Imam jedan Vostok sa 2414 masinom, kod mene je dosao potpuno rasturen, ja sam ga osposobio da radi, popravio glavnu oprugu itd, ali imam sledeci problem: nakon montaze kazaljki, konkretno sekundare, ista radi ponekad nekoliko sati normalno, a nekad par sekundi i onda odjednom uspori, zaustavi se i odjednom ispadne iz lezista i zavrsi na ciferu...
Nekad uhvati kontinuitet i radi, ali duplo manjom brzinom nego sto bi trebalo (balans i ostali delovi vrte normalnom brzinom, kao da osovina sekundare preskace u samoj kazaljki).
Ako neko ima ideju sta je sa satom, bio bih mu zahvalan...
Ovako druze,ta osovinica na kojoj se nasadjuje sekundara ima sa donje strane gde ima nazubljeni deo koji leze na sekundni zupcanik jenu (kako bi je nazvao- oprugu koja drzi tu osovinicu da ne ispadne iz lezista) i sad,kada nasadis sekundaru osovinica se povuce nanize i ne upadne dobro sekundara u nju pa ti se zato desavaju te stvari. moras da zadrzis odozdo osovinicu prilikom postavljanja sekundare. nadam se da sam uspeo da ti objasnim... postavicu sliku pa ces lakse da razumes
evo to je ovaj deo koji je zaokruzen crvenim krugom
Poslednja ispravka: VLADAN P (7.2.2016. u 11:25)
Hvala najlepse!
jesi li uspeo da je resis?
Bookmarks sajtovi