Sve je ok.
Levi sub odbrojava minute dok radi hrono.
Sat nema klasičnu sekundaru.
Inače,verujem da će sin biti baš zadovoljan
Sve je ok.
Levi sub odbrojava minute dok radi hrono.
Sat nema klasičnu sekundaru.
Inače,verujem da će sin biti baš zadovoljan
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala Vladane, polozio je skoro, zavrsio srednju skolu, pocinje raditi u ponedeljak a i rodjendan mu je blizu...pa moze satic Racing
Послато са SM-G900H уз помоћ Тапатока
Kako se zove dio u satu kod krunice koji drzi krunicu vani kad se izvuce.Imam stari sat i otislo mu je nesto..bio sam kod nekoliko majstora i svi znaju sta je al ne znaju tacan naziv a nisu ni imali dijelova.. kada se hoce da namjesti vrijeme tj. pomjeraju kazaljke.. izvuce se krunica pa se okrece.. e na ovom se krunica izvuce al nece da stoji u izvucenoj poziciji pa se mora prstima drzat izvucena i u isto vrijeme okretat.. nadam se da ima smisla ovo sto pisem.. treba mi naziv tog dijela mehanizma da mogu nac i kupit taj dio..siguran sam da ima negdje al ne znam kako se zove ..engleski naziv pozeljan
Excelsior park
..krunica kada se skroz izvuce oslobodi se od tubusa koji je upresan u kuciste.Pod uvjetom da je usrafljujuca. Znaci krunica je slobodna i jedino se drzi na kljucu..(osovini) koja pokrece delove mehanizma..... kljuc moze biti iz dva dijela.
Poslednja ispravka: MMario (22.6.2016. u 22:30)
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
nije usrafljujuca.. obicna izvuces i navijes .. osim sto ovu kad izvuces moras drzat da se ne vrati nazad i navijat.. nece da ostane izvucena
Dobro vece. Puko je hebli. Pozdrav
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Hvala mnogo ima li jos neko ime google mi ne pomaze
Poslednja ispravka: bobbydigital (22.6.2016. u 22:49)
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Mislim da je to Setting lever spring ili Stellhebelfeder ili пружина переводного рычага. Na kineskom ne znam
Bookmarks sajtovi