Nemam, ispala je negde u gradu.
Nakon servisa, sekundara ide do 7 sati, pa stane, uz pomeranje sata ode do 9, i onda radi normalno. Šta to može biti? Pre servisa je radilo kako treba.
..vrati nazad majstoru..najverovatnije savijena osovina sekundare ili nije pinjon centriran...greska pri nabijanju sekundare
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Vratio! Javljam razvoj događaja
Majstor pere ruke od toga, navodno nije do njega, ja sam pokvario. Ovo im stvarno nije trebalo, veliku antireklamu napravili sada. Staviće ga na mašinu pa da vide. Bezobrazluk. Ne preporučujem Mihajlovića nikome.
Koji sat i koji servis? Srba Mihajlović?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Buduci da sam i ja zanatlija,znam sta znaci reklamacija,a to je muka za svakog majstora.Ako ti se direktno obratio sa pricom da si ti pokvario,to nije u redu.Uvek se,zavisi od prirode posla,proveri ono sto je uradjeno,od strane majstora,pa se tek onda diskutuje cija je greska.Znam da si isfrustriran,ali sacekaj da vidis sta ce biti dalje.Ja sam takodje bio besan na "Poklon ducan" zbog mog VE,ali sam na kraju dobio drugi i sve je bilo u redu.Nadam se da ces resiti problem na obostrano zadovoljstvo.
Preterao sam u afektu i žurbi, nije on rekao da sam ga ja pokvario nego "nije to do nas"...mislim slično dođe. Ali da ne grešim dušu. Kad sam rekao da je radilo kad sam doneo, malo tuc muc," biće na posmatranju". Videćemo.
Vazi i objavi ovde kako se zavrsilo,da ne pomisle ljudi svasta.Najvise sam se umesao iz razloga,jer sam i ja majstor,pa znam kako je to.
Bookmarks sajtovi