mariozr
Ovlašćeni servis za te satove je-
BPM Watches
Kneza Miloša 165, 11000 Beograd, Srbija
Tel.: +381 11 3620417
Web: BPM Satovi & Nakit. BPM Satovi OnLine prodavnica
mariozr
Ovlašćeni servis za te satove je-
BPM Watches
Kneza Miloša 165, 11000 Beograd, Srbija
Tel.: +381 11 3620417
Web: BPM Satovi & Nakit. BPM Satovi OnLine prodavnica
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala na odgovoru.
Upravo sam im poslao email.
Sve najbolje !
U vezi Festine depose 6565-problem je resen na sledeci nacin,naime u upustvu za Citizen 3510 stoji da ukoliko srafovi elektricnog kola nisu dobro stegnuti moze doci do prekida napajanja.Malo sam zategao srafove i Festina radi kako treba.Izgleda da se vecina danasnjih casovnicara svela na zamenu baterija i kaisa.
Hvala clanovima foruma koji su me uputili da je problem u struji.
Pozdrav,
imam Vostok Amfibiju (Albatros) koja je iznenada stala. Hteo bih da je ponesem kod sajdžije, ali ne bih svakako da se zalećem. Pošto nemam iskustva sa popravkom satova u bg, zamolio bih vas za preporuku ako je to po pravilima foruma.
Hvala
Casovnicarska radionica Ankerica.
Zemun-Gospodarska 8 (na korzou), rade ruske satove.
Bio sam,
divni neki ljudi. Odmah smo sve regulisali.
hvala na preporuci
Ankericu bih istakao po još nečemu - uvek su imali odličan izbor kaiševa i narukvica po pristojnim cenama.
Inače, oba časovničara su prijatni ljudi i rade sasvim korektno.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Molim za pomoć.
Pre dve godine sam u Nemačkoj kupio mašinu za navijanje automatskog sata, marke CHRIST koja je normalno funkcionisala do pre 10 dana. Sada se čuje uključivanje i rad elektromotora u zadatim periodima vremena ali se postolje za sat više ne rotira.
Tokom kratkog boravka u Nemačkoj, pokušao sam da mašinu servisiram u CHRISTU alo je prodavac rekao da mora da ostane najmanje 3 nedelje (dolazak servisera, popravka, vraćanje u radnju...) i da smatra da će servis i troškovi slanja za Srbiju izneti verovatno kao i cena nove mašine za navijanje.
Da li u Beogradu postoji radnja gde se mogu servisirati mašine za navijanje?
Da li u Beogradu mogu da kupim novu mašinu za navijanje ( za jedan sat) po umerenoj ceni jer su cene mašina koje sam ja gledao ranijih godina u Bg bile uglavnom paprene.
Unapred zahvalan
Dragan
Firma BPM (link: BPM Satovi & Nakit. BPM Satovi OnLine prodavnica) imala je prošle godine mašinu za navijanje jednog sata, a cena je bila oko 40€.
Što se tiče postojeće, pitaj nekog ko servisira električne aparate, jer verujem da se samo otkačio kaiš koji okreće postolje ili da je u pitanju nešto slično.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Imas u S&L-u,ali mislim da su papreni,
Jokic S&L Jewelry and Watches
okreni ih pa pitaj i dobrodosao
Bookmarks sajtovi