Daj sliku,ako mozes?
Daj sliku,ako mozes?
Dakle na ovo ide jos jedan metalni poklopac, a preko njega se zavrne vanjski poklopac. I pretpostavljam da taj unutra zvecka.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
jel nema taj mali poklopac ispod dvostranu lepjlivu traku da bi se zalepio za ovaj metalni most?
Ne, jednostavno poklopi ovo i zavrne se taj vanjski. Nema ljepljive trake.
pa ne vredi ovako da nagadjamo sta bi moglo da bude.
Da li je sat ranije imao dihtung ili neku sličnu vrstu zaštite?
Moguće je da je to u pitanju, ali bih molio da potvrdi neko ko poseduje ovaj model kako bismo odgovorili isx-u.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ne bih rekao da je imao neki dihtung, bar ga ja nisam vidio. Ima mali gumeni rub koji je pricvrsen na vanjski poklopac, ali ovaj manji unutrasnji poklopac nije imao nikakvu gumicu i on se krece po ovoj metalnoj ploci i kucka.
Nešto sam se namerio da odradim inverziju ekrana na AE1200 koji mi stiže. Pre toga bih se izvežbao na F91 koji imam, da mi nije žao ako ga skrljam.
Ono što mi je potrebno je informacija da li neko zna gde mogu da kupim providnu polarizujuću foliju, da ne plaćam neki ogroman komad previše, a posle ne znam ni šta bih sa njim, pošto mi treba 2.5X2.5cm u vrh glave?
Da li možda probati po nekim fotoradnjama?
Misliš da oni lepe i polarizujuce folije? Nisam to znao. Doduše nisam proverio na starom autu da li su bile polarizujuce.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi