Elvedine daj sliku sata
Elvedine daj sliku sata
Evo Somy...
Послато са SM-G531F помоћу Тапатока
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Kupujem sat u BG - TAG Heuer Carrera Calibre 16. Vlasnik koji prodaje sat nema papire ali se slaže da se sat provjeri. Kod koga je najpouzdanije provjeriti sat da je originalan. Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima i savjetima. Pozdrav.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala puno Vladane, veliki pozdrav.
ima sad tu vise mogucnosti sto se to desava,nebih sad da pricam napamet,ali jedna od mogucnosti je ta famozna minutna cev koja zna cesto da pravi problem...
Imam rucni kvarcni sat Insa sa mehanizmom GUB sa datumom.
Stavio sam novu bateriju 371... sat kucka ali ne pokrece kazaljke. Kad podesavam vreme uz satnu i minutnu pokrece se i sekundara... onako ludacki brzo. I na okretanje sata sekundara klizi a ove ostale ne i podesavaju se odlicno.
Sta bi moglo biti?
Hvala unapred
Do sada sam isključivo čitao teme sa ovog foruma jer su me satovi uvek interesovali a i sam sam vlasnik nekoliko baš dobrih satova, međutim sad sam morao da se javim pošto me muči baš veliki problem. Naime, kupio sam supruzi za godišnjicu braka jedan baš dobar kvarcni sat i nekih godinu dana je radio skroz kako treba. Pre nekoliko dana sam primetio da mu je minutara otpala (sekundaru nema) i odneo sam na servis da to reše. To je rešeno bez problema, međutim sat radi perfektno do trenutka dok kazaljke ne dođu u poziciju 07:40 i tad staju. Čim ručno pomerim minutaru za 2-3 minuta, opet narednih 12 sati radi dobro. Ne bih opterećivao brendom i vrednošću sata ali mi je jako, jako važno da li neko zna šta bi moglo da bude. Samo bih pomenuo da garanciju mogu da iskoristim samo mnogo daleko od Srbije i da je to faktički nemoguća misija. Inače, supruga tvrdi da joj nije nigde ispao i da nije opalila njime u zid. Hvala svima unapred.
Kazaljke se dodiruju, treba da se skinu pa minutna da se malo podigne ili satna spusti na dole...
Ma i ja sam na to prvo pomislio ali u svim drugim pozicijama se bez problema mimoilaze a i gledao sam kroz lupu i vidim da ima prostora između kazaljki. Krajnje laički mi je palo na pamet da su se zupčanici u toj poziciji možda oštetili.
Bookmarks sajtovi