Hvali jedan dio : prsten sto veze bazel i sat. Naručio sam, da sam znao da nije iz jednog dijela mogao sam odmah naručiti obadvoje. Ali dobro je i ovako, zalijepio sam bazel dok ne dodje taj vezni metalni prsten. eeee, hvala na odgovoru. Pozdrav.
Hvali jedan dio : prsten sto veze bazel i sat. Naručio sam, da sam znao da nije iz jednog dijela mogao sam odmah naručiti obadvoje. Ali dobro je i ovako, zalijepio sam bazel dok ne dodje taj vezni metalni prsten. eeee, hvala na odgovoru. Pozdrav.
Čime se lepi?
Koliko ja znam ne bi trebalo da lepiš.
Ti čekaš ovo ako dobro razumem
https://cdn11.bigcommerce.com/s-iic0...00.750.jpg?c=2
Bezel bi trebalo da stoji na satu i bez ovoga, samo u tom slučaju bi se okretao i u levu i u desnu stranu bez klika.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Drugaciji je bazel, nema te male držače. Potreban je taj mali prsten koji veze sat i bazel. Kliknu jedan u drugog.
Zalijepio sam ga sa super lijepom dok ne stignu prsten i novi bazel. Prodavali su se zajedno.
Na ovo si mislio, ovaj deo sa brojevima na obodu cifera?
https://calibre11-wpengine.netdna-ss...-Ceramic-2.jpg
Ali ako si ga zalepio super lepkom, kako misliš da ga skineš kad dobiješ drugi deo?
Jeste, taj dio. Nisam ga puno zalijepio a super lijepak pusti poslije nekog vremena.
Sad si me nasikirao, nekako ću valjda odlijepiti. Prsten i novi bazel će stići za 15 dana a nosio mi se sat, zato sam improvizovao.
Ako ti stiže i prsten i bezel onda ti je ok. Skinućeš ovaj.
Ja sam više razmišljao kako ćeš skinuti a da ne iskriviš ili ogrebeš taj bezel. Mislio sam da ćeš njega iskoristiti. Mada ako si ga zalepio čisto da izdrži biće to ok
Imam par satova ali mi ni jedan nije legao kao Tag. Nisam mogao odoljeti da ga privremeno osposobim.
Potpuno te razumem
Izvinjavam se na upadanj, ali ne znam gdje da pitam...lokalni časovničar mi reče da je kalem oštećen nečim,,,kalem namotaj valjda, sat je DPW sa mehanizmom kvarcnim Y652B i veoma je skup na aukcijama, želim probati popraviti...molim za pomoć , hvala...evo i fotografija skoro istog mehanizma, jedina razlika je što moj sat ima 2 dragulja.
Bookmarks sajtovi