Pa to, na slici ne mogu da utvrdim kako se zavija...
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Uostalom, cuces kad odneses u servis... Sigurno im to nije prvi slucaj...
Zna li iko ista o ovome, i zanima me jel moguce ispolirati ove sitne ogrebotinice po bezelu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel se na bezelu vidi metal druge boje tamo gde su ogrebotine? Ako se vidi, to znači da nije čelik već neka legura tipa mesing ili nešto slično i onda niklovano i tu nema poliranja.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Jedino da se sve rasturi i nikluje ponovo... Mada na slici nije bas jasno da li se vidi mesing ili kg e samo odsjaj pa tako deluje...
Predpostavljam da ovo nije pravo mjesto za ovo pitanje ali nemam ideju gdje drugo da ga postavim. Kontaktirao sam majstora kod Malbasica Banja Luka i ispostavi se da je majstor iz BG. Blago Banja Luci kad nema ni svog majstora.
Majsor se zove Boro, i dolazi povremeno odrađuje servise i popravlja vjerovatno satove.
Poznaje li neko od vas ovog majstora. Predpostavljam da radi Breitling u BG.
Pozdrav! Da li ova mala ogrebotina od pre neki dan moze da se sredi tako da izgleda da nije nikada tu bila? Vec sam kontaktirao jednog casovnicara koji to radi odlicno, ali me malo samo plasi sto je ova ogrebotina crne boje Pod rukom se i ne cini da je duboka, ali me brine da se posle ne izgubi taj sjaj...
Bookmarks sajtovi