Sta je casovnicar rekao?
Sta je casovnicar rekao?
Vrlo kratko, da ce se brzo srediti. Meni je samo cudno sto je ogrebotina crne boje. Jeste da je udarac bio u crna vrata od auta, moze biti da je "povuklo", ali nisam do sada imao ogrebotine crne boje. Na momenat sam se zabrinuo da nije mozda probijen taj celik, i sa ce se poliranjem samo prosiriti crno, a onda se setim da valjda swiss made sebi to ne bi dozvolio Bice valjda ok. Nikako licno da odem i odnesem to. Sve sutra cu, a nikako da stignem.
Nije to problem,lakoj e to resiti...
Pozdrav! Imam jedan stari pozlaceni sat kome je na par mesta pozlata ostecena, nije nesto veliko, skoro se i ne vidi, ali meni smeta pa bi hteo to da sredim, pretpostavljam da je moguce, ali kome da se obratim? Iz Nisa sam pa ako tamo postoji neki majstor koji to radi to bi bilo odlicno, a ako ne gde bi trebao da ga saljem? Unapred zahvalan!
Imas PM...
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Pozdrav. Imam pitanje vezano za automatski mehanizam. Ako krunica na srafljenje nije usrafljena, da li bi meganizam trebao i dalje normalno da se navija i pokrene ako se protrese?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eta staje kad izvuces krunicu. I navija se kad je krunica odsrafljena...i rucno i automatski.
Bookmarks sajtovi