Jesi siguran da si dobio odgovor koji si trazio? Pazi, malo kompikovano, ali logicno. Eta staje kad izvuces krunicu SKROZ, ali, da li je krunica izvucena kada je osrafis, to je pitanje? Logicno je da nije! Potrebno da je prvo osrafis(onda omogucava rucno navijanje, sekundara ne staje, pri cemu radi i automatsko navijanje naravno, svo vreme. Kad budes proveravao rucno navijanje u tom trenutku, dok navijas rucno, ne bi smeo rotor da rotira, to im je mana), pa onda da je izvuces dodatno, i to jos u dva klika(prvi klik je podesavanje datuma i dana, prilikom cega sekundara ne staje, drugi klik je podesavanje vremena, kada se aktivira i hack, tj sekundara staje).
Poslednja ispravka: bezbi (21.9.2020. u 23:34)
Poenta je sto sam nasao staru Bulovu. Model Super Seville, koja nije imala krunicu i mehanizam se nije navijao. Zato me je zanimalo. Elem, sat je na popravci. Hvala svima!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrav svima.
Imam Tissot PRS 516 sa čeličnom narukvicom, broj T044417A. Pokvarila mi se leptir kopča, jedno od dva dugmeta je otpalo pa kada stavim sat, ne mogu da ga skinem dok ne uglavim to otpalo dugme na mesto i onda odbravim kopču.
Da li ima neki časovničar koji može da nabavi i ugradi kopču za ovu narukvicu?
Sat estetski sredjen i mehanizam imao jednu oprugu koja nije radila. Ceka se lupica za staklo. Ne mogu docekati da vidim sat uzivo U subotu je sat kod mene pa saljem slike. Radi se o super seville bulovi, sa ETA 2834-2. Upecana za premalo para u neispravnom stanju. Trenutno na servisu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeste homage, al sta reci
Sub jeste najprepoznatljiviji sat na svetu, al daleko od toga da je najlepsi. Sa druge strane, bar za mene, ovo ide u top 5 najlepsih satova
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Bookmarks sajtovi